SPORT 7 noiembrie 2008

Simona Gogîrlă va participa la Cupa „Gabriela Rotiş-Nagy“

de Covasna Media | 1853 vizualizări

Profesorul Szerzo Arpad organizează în acest week-end prima ediţie a Cupei „Gabriela Rotiş-Nagy” la handbal feminin, competiţie care se va desfăşura la noua Sală a Sporturilor. Cupa poartă numele handbalistei de renume internaţional, născută în Sfântu-Georghe şi care a obţinut nenumărate titluri naţionale şi internaţionale. Gabriela Rotiş-Nagy a jucat în Lotul Naţional al României cu care a obţinut, printre altele, titlul de Campioană Europeană de Tineret în 1998 în Slovacia, Campioană Mondială de Tineret în China în 1999 şi titlul de Campioană Mondială Universitară în 2001 în Spania. Ca senioară a evoluat la Rulmentul Braşov, la HypoBank Viena şi la echipa daneză Slagelse. În momentul de faţă joacă în Ungaria, la Audi Eto KC din Gyor. Organizarea acestei cupei i-a fost inspirată profesorului Szerzo Arpad chiar de interesul ...

Profesorul Szerzo Arpad organizează în acest week-end prima ediţie a Cupei „Gabriela Rotiş-Nagy” la handbal feminin, competiţie care se va desfăşura la noua Sală a Sporturilor. Cupa poartă numele handbalistei de renume internaţional, născută în Sfântu-Georghe şi care a obţinut nenumărate titluri naţionale şi internaţionale. Gabriela Rotiş-Nagy a jucat în Lotul Naţional al României cu care a obţinut, printre altele, titlul de Campioană Europeană de Tineret în 1998 în Slovacia, Campioană Mondială de Tineret în China în 1999 şi titlul de Campioană Mondială Universitară în 2001 în Spania. Ca senioară a evoluat la Rulmentul Braşov, la HypoBank Viena şi la echipa daneză Slagelse. În momentul de faţă joacă în Ungaria, la Audi Eto KC din Gyor.

Prima ediţie

Organizarea acestei cupei i-a fost inspirată profesorului Szerzo Arpad chiar de interesul pe care Gabriela Rotiş-Nagy l-a manifestat faţă de evoluţia acestui sport la Sfântu-Gheorghe. Sportiva a salutat iniţiativa şi a ţinut să le mulţumească tuturor celor care au contribuit la formarea ei ca handbalistă. Competiţia din acest week-end va fi onorată de prezenţa Simonei Gogîrlă, componentă a lotului Naţional de Handbal a României care, în 2008, a fost selecţionată în echipa Europei, la meciul contra Ungariei. Cupa din acest an a fost susţinută de Consiliul Judeţean Covasna, Primăria Municipiului Sfântu-Gheorghe, Direcţia pentru Sport a Judeţului Covasna, Depo Week-end, Con-Art, Freyz, Tehno-Star, Tribox, Drum-Proiect, Nali Com, Covalact, Comerţ Alt II, Bartha Janos, Sarkany Laszlo, Sandor Imre.

Programul competiţiei care va avea loc la noua sală a sporturilor din cartierul Simeria, din spatele bazei sportive CSM Sfântu Gheorghe:

Vineri, 7 noiembrie:

jucătoarele născute în 1997 şi 1998 vor juca cu H.C. Oltenia Râmnicu-Vâlcea, între orele 15.00 -17.00

Sâmbătă, 8 noiembrie

Ora 9.10-10.10: H.C. Oltenia Râmnicu-Vâlcea – CSS Kos Karoly Sfântu Gheorghe

Ora 12.40-13.40: CSS Dinamo Braşov – Liceul B.F.Zetea

Ora 16.20-17.20: H.C.Oltenia Râmnicu-Vâlcea – CSS Dinamo Braşov

Ora 17.40-18.40: CSS Kos Karoly Sfântu-Gheorghe – Liceul B.F. Zetea

Duminică

Ora 9.20-10.20: Liceul B.F.Zetea – H.C. Oltenia Râmnicu-Vâlcea

Ora 10.40-11.40: CSS Dinamo Braşov – CSS Kos Karoly Sfântu-Gheorghe

12.00 Festivitatea de premiere

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Emil Preda - Ramnicu Valcea, 14 mai 2009
De ce nu s-a tinut turneul ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.