SPORT 13 noiembrie 2008

Victorie în FIBA Eurocup pentru baschetbalistele din Sfântu Gheorghe!

de Covasna Media | 669 vizualizări
Sepsi BC s-a răzbunat pe Dynamo Kursk!

CSS LMK Sfântu-Gheorghe continuă să facă o figură frumoasă în Fiba Eurocup la baschet feminin, de data aceasta “victimă” fiindu-i galonata echipă Dynamo Kursk, cea care în meciul tur le-a administrat baschetbalistelor covăsnene prima înfrângere în competiţia europeană. Susţinută din nou frenetic de publicul din Sala Sporturilor „Szabo Kati“, echipa noastră s-a impus cu 70 - 64, reuşind cea mai iportantă victorie din acest sezon, într-un meci extrem de echilibrat dar pe care l-a condus cu autoritate. Judit Kajdacsi a fost una din protagonistele întâlnirii reuşind nu mai puţin de 23 de recuperări şi 12 puncte. De remarcat de asemenea şi evoluţia lui Ildiko Vass, care a fost şi ieri cea mai bună marcatoare a echipei gazdă, cu 17 puncte. Lidera paselor decisive a fost, aşa cum neam obişnuit, Sharnee Zoll cu 7 reuşite. Un detaliu interesant este că jucătoarele de la Dynamo Kursk n-au avut parte de cea mai bună ...

Sepsi BC s-a răzbunat pe Dynamo Kursk!

CSS LMK Sfântu-Gheorghe continuă să facă o figură frumoasă în Fiba Eurocup la baschet feminin, de data aceasta “victimă” fiindu-i galonata echipă Dynamo Kursk, cea care în meciul tur le-a administrat baschetbalistelor covăsnene prima înfrângere în competiţia europeană. Susţinută din nou frenetic de publicul din Sala Sporturilor „Szabo Kati“, echipa noastră s-a impus cu 70 - 64, reuşind cea mai iportantă victorie din acest sezon, într-un meci extrem de echilibrat dar pe care l-a condus cu autoritate. Judit Kajdacsi a fost una din protagonistele întâlnirii reuşind nu mai puţin de 23 de recuperări şi 12 puncte. De remarcat de asemenea şi evoluţia lui Ildiko Vass, care a fost şi ieri cea mai bună marcatoare a echipei gazdă, cu 17 puncte. Lidera paselor decisive a fost, aşa cum neam obişnuit, Sharnee Zoll cu 7 reuşite.

Strategie românească la echipa secuiască!

Un detaliu interesant este că jucătoarele de la Dynamo Kursk n-au avut parte de cea mai bună primire în secuime. Putem bănui un simplu accident, sau putem să ne imaginăm că totul a făcut parte dintr-o adaptare a clasicei strategii de luptă din vremuri voivodale, când românii pârjoleau ogoarele şi otrăveau fântânile. Prima locaţie în care trebuiau cazate adversarele noastre de ieri nu beneficia de apă potabilă, astfel încât prima zi în Sfântu Gheorghe n-a fost extrem de plăcută pentru sportivele din Kursk, care nau beneficiat de confortul pe care şi l-ar fi dorit. Incidentul poate fi creditat cu o mică parte din merit pentru rezultatul partidei de aseară.

Adrian Urse

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.