SPORT 29 iulie 2009

Paintball în cărucior

de Covasna Media | 669 vizualizări
În jur de o sută de persoane cu dizabilităţi se împuşcă azi cu bile, la campionatul de paintball

Aproximativ o sută de persoane cu dizabilităţi găzduite în tabăra organizată de Serviciul pentru Ajutor Maltez din Covasna la km 7 au şansa să participe astăzi la un campionat de paintball unde vor trage la ţintă şi se vor împuşca cu bile. Campionatul va avea loc la terenul Clubului PPZ Army din Sfântu-Gheorghe, organizatorul Hajnal Attila afirmând că au gândit evenimentul astfel încât jucătorii să se rotească şi cât mai

În jur de o sută de persoane cu dizabilităţi se împuşcă azi cu bile, la campionatul de paintball

Aproximativ o sută de persoane cu dizabilităţi găzduite în tabăra organizată de Serviciul pentru Ajutor Maltez din Covasna la km 7 au şansa să participe astăzi la un campionat de paintball unde vor trage la ţintă şi se vor împuşca cu bile.

Campionatul va avea loc la terenul Clubului PPZ Army din Sfântu-Gheorghe, organizatorul Hajnal Attila afirmând că au gândit evenimentul astfel încât jucătorii să se rotească şi cât mai multe persoane cu dizabilităţi să intre pe teren. Echipele vor avea câte 6 persoane – 3 „ascunse“ şi 3 în mişcare, iar cei care nu vor avea posibilitatea să intre pe teren vor avea cel puţin şansa de a trage la ţintă cu markerele de paintball. „Unii au mai fost şi la prima ediţie a campionatului, dar alţii nici în vis n-au tras vreodată sau s-au gândit că vor face aşa ceva“, a spus organizatorul campionatului, ironizând că şi el se va afla printre persoanele cu dizabilităţi după ce şi-a rupt câteva coaste la un concurs.

PPZ Army a organizat în ultima perioadă mai multe competiţii, cea mai mare şi mai recentă fiind Transylvanian Scenario, cel mai mare paintball scenario din ţară la care au participat peste o sută de persoane din ţară şi din străinătate. De asemenea, anul trecut Clubul a mai organizat campionate de paintball pentru deţinuţi, pentru femei sau pentru persoane cu dizabilităţi, cu scopul de a promova acest sport.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.