SPORT 25 septembrie 2009

Paintball pe vreme de război

de Covasna Media | 775 vizualizări
PPZ Army organizează mâine şi duminică cel de-al doilea paintball scenario

[singlepic=364,400,200,,left]Clubul PPZ Army din Sfântu-Gheorghe a pus la cale o nouă luptă Paintball Scenario, de data aceasta în zona Valea Pârâul Mare din Micfalău. La eveniment sunt aşteptaţi peste o sută de iubitori ai sportului cu bile, care vor fi transportaţi pe câmpul de luptă cu camioane, pentru ca întreaga poveste să le pară şi mai reală. Potrivit preşedintelui PPZ Army, Hajnal Attila, evenimentul este inspirat dintr-un scenariu din

PPZ Army organizează mâine şi duminică cel de-al doilea paintball scenario

Clubul PPZ Army din Sfântu-Gheorghe a pus la cale o nouă luptă Paintball Scenario, de data aceasta în zona Valea Pârâul Mare din Micfalău.

La eveniment sunt aşteptaţi peste o sută de iubitori ai sportului cu bile, care vor fi transportaţi pe câmpul de luptă cu camioane, pentru ca întreaga poveste să le pară şi mai reală.

Potrivit preşedintelui PPZ Army, Hajnal Attila, evenimentul este inspirat dintr-un scenariu din cel de-al doilea Război Mondial şi este împărţit în mai multe misiuni, care vor avea loc sâmbătă şi duminică în locaţia amintită.

Paintballerii pot face parte din Batalionul Ucigaş, care va ataca trupele germane instalate în Valea Pârâul Mare. „Suntem în 1944, marea armată germană a lui Hitler planifică invazia Româ - niei. Serviciile secrete US, la rândul lor, planifică o misiune îndrăzneaţă, folosind români condamnaţi, de isteţimea cărora depinde soarta patriei dar şi al Europei. Între 25-27 septembrie trebuie să te prezinţi la Valea Pârâul Mare ca să iei parte şi tu la instruirea Batalionului Ucigaş, chiar dacă trebuie să plateşti cu viaţa pentru patrie şi pentru eliberarea Europei“, aşa sună provocarea Clubului.

Premiile vor fi pe măsura jocului, de la lăzi cu bere şi un gulaş secuiesc până la echipamente specifice şi markere. Vara aceasta, PPZ Army a organizat la fosta fabrică de mobilă din Covasna primul Transylvanian Paintball Scenario, la care au participat peste 100 de jucători din ţară şi străinătate şi care s-a dovedit un succes. Atunci, provocare a fost apa vieţii, care consta într-un butoi cu bere pe care jucătorii l-au recuperat de mai multe ori.

Ana Sidon

Teme articol: razboi paintball PPZ Army
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.