ACTUALITATE 23 martie 2010

Apa - sursa vieţii

de Covasna Media | 526 vizualizări
Grup Şcolar „Nicolae Bălcescu” din Întorsura Buzăului a organizat cu ocazia „Zilei Mondiale a Apei” o activitate de colectare a deşeurilor existente pe malul râului Buzău, care traversează oraşul Întorsura Buzăului. Elevii implicaţi în cadrul programului Patrula Eco-ul Naturii au dat dovadă de seriozitate, promptitudine şi interes faţă de mediul în care trăiesc ceea ce ne face să sperăm ca la generaţiile viitoare grija

Grup Şcolar „Nicolae Bălcescu” din Întorsura Buzăului a organizat cu ocazia „Zilei Mondiale a Apei” o activitate de colectare a deşeurilor existente pe malul râului Buzău, care traversează oraşul Întorsura Buzăului.

Elevii implicaţi în cadrul programului Patrula Eco-ul Naturii au dat dovadă de seriozitate, promptitudine şi interes faţă de mediul în care trăiesc ceea ce ne face să sperăm ca la generaţiile viitoare grija faţă de mediu este mai mare. Din păcate, oamenii care locuiesc în vecinătatea râului nu conştientizează pericolul la care expun calitatea apei care reprezintă un mediu de viaţă pentru vegetaţia şi fauna acvatică.

Activitatea desfăşurată face parte dintr-o serie de preocupări ecologice programate în agenda Patrulei Eco-ul Naturii înfiinţată în cadrul şcolii noastre. Aceasta îşi propune ca şi în continuare să identifice cauzele negative cât şi cele pozitive ale comunităţii noastre care influenţează mediul.

Acţiunea a avut succesul scontat datorită colaborării reuşite dintre coordonatorul programului şi prof. Geografie Bularca Rodica, prof. istorie Cristea Petruţa.

Coordonator program Prof. Barbu Anca

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.