ACTUALITATE 20 aprilie 2010

Patru cereri pe o ofertă

de Covasna Media | 821 vizualizări
Aproape o sută de locuinţe ANL vor fi date în folosinţă în această vară. Numărul cererilor se apropie de 400 20apr2010-anlConsiliul Local Sfântu-Gheorghe (CL) a hotărât ieri înființarea unei comisii din 23 de membri care va analiza cererile depuse pentru locuințe ANL și a stabilit ca termen limită pentru depunerea cererilor data de 17 mai. Până în prezent au fost depuse aproape 400 de cereri pentru locuințe desinate tinerilor, iar lista nu se va opri aici. Locuințele ANL care vor fi date în folosință în curând, sunt 96 la număr și vor fi

Aproape o sută de locuinţe ANL vor fi date în folosinţă în această vară. Numărul cererilor se apropie de 400

20apr2010-anlConsiliul Local Sfântu-Gheorghe (CL) a hotărât ieri înființarea unei comisii din 23 de membri care va analiza cererile depuse pentru locuințe ANL și a stabilit ca termen limită pentru depunerea cererilor data de 17 mai. Până în prezent au fost depuse aproape 400 de cereri pentru locuințe desinate tinerilor, iar lista nu se va opri aici.

Locuințele ANL care vor fi date în folosință în curând, sunt 96 la număr și vor fi repartizate după ce comisia specială va analiza fiecare cerere în parte.

Primarul Antal Arpad a afirmat că până în prezent au fost depuse peste 380 de cereri în acest sens, iar înființarea acestei comisii are tocmai rolul de a asigura o și mai mare transparență în procesul de repartizare a lor.

„Solicitările privind repartizarea de locuințe pentru tineri vor fi analizate de comisii sociale, structurate pe specialități, la propunerea primarului municipiului din Sfântu Gheorghe, cu scopul ca activitatea de analiză şi evaluare să beneficieze de o transparență cât mai mare, urmând ca primarul să stabilească nominal componența comisiei sociale prin dispoziție”, se arată în proiectul de hotărâre.

Locuințele ANL din Sfântu-Gheorghe vor fi date în folosință în această vară.

Ana Sidon

Sursa foto: drobetaturnuseverin.net

Teme articol: ANL cerere oferta
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Janos Iuhas, 21 aprilie 2010
Si nu doar la Sfantu, peste tot e asa.
COSTY, 21 aprilie 2010
Eu am depus dosar ptr locuinta de tip anl din anul 1999 si cand sa dat primul bloc de locuinte de tip anl in sf gheorghe au zis ca nu mai sunt locuri de-si aveam 75 de puncte la tabel.Si de fiecare citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.