CULTURA 19 aprilie 2010

Pizza pentru cititorii fideli

de Covasna Media | 704 vizualizări
Biblioteca de la Liceul Mikes Kelemen își premiază cititorii Cei mai fideli cititori ai Bibliotecii din cadrul Liceului Teoretic Mikes Kelemen vor fi premiaţi astăzi chiar de bibliotecarul Kiss Laszlo, cel care a găsit o metodă inedită a atrage și mai mulţi copii și tineri spre carte.

Biblioteca de la Liceul Mikes Kelemen își premiază cititorii

Cei mai fideli cititori ai Bibliotecii din cadrul Liceului Teoretic Mikes Kelemen vor fi premiaţi astăzi chiar de bibliotecarul Kiss Laszlo, cel care a găsit o metodă inedită a atrage și mai mulţi copii și tineri spre carte.

El a decis astfel ca, în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe, Biblioteca să îi sărbătorească pe cei mai buni și mai fideli cititori, oferindu-i fiecăruia câte o pizza pe care ei o vor mânca în Bibliotecă, și care va fi servită chiar de bibliotecar.

Totul se întâmplă în pauza mare, iar premianţii vor fi câte o persoană din clasele I – IV, V – VIII și IX – XI. Ei vor avea bineînţeles și invitaţi împreună cu care vor putea savura pizza uriașă pe care o primesc drept premiu.

La festivitatea de premiere va participa și conducerea Liceului, iar acţiunea își propune să atragă într-un mod cât mai plăcut și original copiii către Bibliotecă.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.