CULTURA 21 aprilie 2010

Talciocul cărţilor de Zilele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 639 vizualizări
21apr2010-cartiBiblioteca Județeană Bod Peter organizează la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul programului dedicat Zilelor Sfântu Gheorghe, o acțiune originală în care cititorii care doresc să schimbe o carte cu alta, o pot face la Cortul Harit, care va fi amenajat în apropiere de Restaurantul Șugaș. Schimbul poate avea loc sâmbătă, la ora 10.30, și tot atunci se pot vedea și cărți pentru copii. Acțiunea de schimb de cărți se

21apr2010-cartiBiblioteca Județeană Bod Peter organizează la sfârșitul acestei săptămâni, în cadrul programului dedicat Zilelor Sfântu Gheorghe, o acțiune originală în care cititorii care doresc să schimbe o carte cu alta, o pot face la Cortul Harit, care va fi amenajat în apropiere de Restaurantul Șugaș.

Schimbul poate avea loc sâmbătă, la ora 10.30, și tot atunci se pot vedea și cărți pentru copii.

Acțiunea de schimb de cărți se numește „talciocul cărților“ și facilitează schimbul de cărți între cititorii din oraș. Conducerea Bibliotecii a afișat pe site și un sondaj, unde oamenii pot vota dacă doresc sau nu să facă schimb de cărți - http://konyvtarunk.blogspot.com/2010/04/konyvajanlo-kiallitas-expozitie-cu.html, întrebarea fiind în partea dreapta sus. (A.S.)

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.