CULTURA 14 aprilie 2010

Vin Zilele Elevilor Covăsneni

de Covasna Media | 925 vizualizări

Elevii din judeţ se pregătesc de cea de-a şasea ediţie a Zilelor Elevilor Covăsneni, ce va avea loc între 6 şi 8 mai, în parteneriat cu Centrul de Cultură Covasna.

Evenimentul va cuprinde concerte, concursuri culturale şi sportive și este precedat de o serie de concursuri, probe şi activităţi în urma cărora elevii pot obţine puncte pentru a ajunge să participe la competiţiile din cadrul Zilelor Elevilor, iar echipele pot fi votate şi obţine puncte pe site-ul evenimentului, www.diaknapok.ro. Votul este necesar ca urmare a faptului că în cadrul Zilelor Elevilor Covăsneni locurile la concursuri sunt limitate la 16 echipe - 320 de participanţi; până acum, 24 de echipe - 480 de participanţi şi-au manifestat dorinţa de a participa la Zile, drept pentru care se impune preselecţia.

În competiţiile Zilelor Elevilor sunt implicaţi elevii din Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc, Baraolt şi Covasna. Chiar dacă acestora li se alătură elevi din Hunedoara şi Ungaria,  elevii din Întorsura Buzăului nu se regăsesc în programul evenimentului, iar site-ul evenimentului este conceput numai în limba maghiară.

Monica Vajna

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
@asd, 15 aprilie 2010
traim abandonati in sf gheorghe, sa nu ne mire.
ion, 15 aprilie 2010
Da, aceste zile sunt doar pentru elevii maghiari se pare. Sunt curios de unde provin fondurile pentru aceste evenimente ,,exclusiviste - soviniste".
asd, 15 aprilie 2010
Pe site scrie doar in maghiara.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.