EDUCATIE 14 iunie 2010

Închidere de an şcolar în Covasna

de Covasna Media | 593 vizualizări
Festivităţile de închidere a anului şcolar 2009 - 2010 s-au derulat, în judeţul Covasna, conform unui program prestabilit de către directorii unităţilor, începând cu data de 4 iunie. Elevii covăsneni din unităţile de învăţământ preuniversitar au avut parte în aceste zile de emoţiile ultimului sunet de clopoţel, în toate grădiniţele, şcolile, liceele şi grupurile şcolare fiind organizate, în această perioadă, festivităţi

Festivităţile de închidere a anului şcolar 2009 - 2010 s-au derulat, în judeţul Covasna, conform unui program prestabilit de către directorii unităţilor, începând cu data de 4 iunie.

Elevii covăsneni din unităţile de învăţământ preuniversitar au avut parte în aceste zile de emoţiile ultimului sunet de clopoţel, în toate grădiniţele, şcolile, liceele şi grupurile şcolare fiind organizate, în această perioadă, festivităţi cu acest prilej.

Statistic, în judeţul Covasna au încheiat cursurile pentru anul şcolar 2009 - 2010 un număr de 38.334 de elevi, din care:

- la nivel preşcolar şi primar - 18.976 de elevi

- la nivel gimnazial - 9.258 de elevi

- la nivel învăţământ profesional - 967 de elevi

- la nivel liceal - 8.259 de elevi

- la nivel postliceal - 874 de elevi

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Covasna urează tuturor elevilor şi cadrelor didactice vacanţă plăcută, iar absolvenţilor mult succes la examenele ce vor urma!

Foto: Viorel Iordan

Teme articol: scoala vacanta bacalaureat
Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.