EDUCATIE 18 august 2010

Aproape 600 de elevi susțin Bacalaureatul

de Ana Sidon | 544 vizualizări
Cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an are loc începând din această săptămână și aduce în fața comisiilor de examinare și evaluare din judeţ un număr de 577 de candidați înscriși. Centrul de examinare este stabilit la Grupul Școlar Economic Berde Aron din Sfântu-Gheorghe, în timp ce o subcomisie va funcționa la Liceul de Artă, iar Centrul de Evaluare la Grupul Școlar Kos Karoly. Probele care vor fi

Cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an are loc începând din această săptămână și aduce în fața comisiilor de examinare și evaluare din judeţ un număr de 577 de candidați înscriși.

Centrul de examinare este stabilit la Grupul Școlar Economic Berde Aron din Sfântu-Gheorghe, în timp ce o subcomisie va funcționa la Liceul de Artă, iar Centrul de Evaluare la Grupul Școlar Kos Karoly.

Probele care vor fi susținute în această săptămână sunt cele de competență lingvistică și digitală, urmând ca probele scrise să fie organizate începând cu data de 30 august.

Afișarea rezultatelor și preluarea contestațiilor are loc în data de 5 septembrie, urmând ca notele finale să fie făcute publice pe 9 septembrie.

Sursa foto: mediafax.ro

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.