METEO 11 august 2010

Cod galben de caniculă

de Covasna Media | 513 vizualizări
În intervalul 12-14 august vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiază în cea mai mare parte a ţării, iar indicele de confort termic ITU va depăşi pragul critic de 80. Temperaturile maxime se vor situa frecvent peste 35 de grade, îndeosebi în regiunile sudice şi estice. Fenomene asociate instabilităţii atmosferice (averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină) se vor manifesta pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal şi de munte.

În intervalul 12-14 august vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiază în cea mai mare parte a ţării, iar indicele de confort termic ITU va depăşi pragul critic de 80. Temperaturile maxime se vor situa frecvent peste 35 de grade, îndeosebi în regiunile sudice şi estice.

Fenomene asociate instabilităţii atmosferice (averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină) se vor manifesta pe arii restrânse, mai ales în zonele de deal şi de munte.

Sursa: ANM (meteoromania.ro)

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.