METEO 30 august 2010

Cod galben de ploi în 30 de judeţe

de Covasna Media | 479 vizualizări
Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru 31 august, intervalul orar 2.00 - 20.00. În intervalul menţionat în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova şi în toate zonele de munte va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 20 - 25 l/mp şi izolat 40 - 50 l/mp. Vor fi averse, posibil cu caracter torenţial, descarcări electrice şi căderi de grindină. Vântul va prezenta intensificări în toate regiunile, iar la munte va sufla tare. Aceste fenomene vor fi mai frecvente la început în regiunile vestice şi centrale, iar in cursul zilei de mâine, cu precădere în partea de est a teritoriului. În celelalte regiuni astfel de manifestări se vor semnala pe spaţii mai restrânse.

Meteorologii au emis cod galben de ploi pentru 31 august, intervalul orar 2.00 - 20.00.

În intervalul menţionat în Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, Moldova şi în toate zonele de munte va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi pe arii extinse 20 - 25 l/mp şi izolat 40 - 50 l/mp. Vor fi averse, posibil cu caracter torenţial, descarcări electrice şi căderi de grindină.

Vântul va prezenta intensificări în toate regiunile, iar la munte va sufla tare. Aceste fenomene vor fi mai frecvente la început în regiunile vestice şi centrale, iar in cursul zilei de mâine, cu precădere în partea de est a teritoriului. În celelalte regiuni astfel de manifestări se vor semnala pe spaţii mai restrânse.

Sursa: Realitatea.net

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.