METEO 17 august 2010

Cod galben de ploi în estul Transilvaniei

de Covasna Media | 485 vizualizări
Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că de marţi, ora 12.00, până miercuri, ora 6.00, în estul Transilvaniei, jumătatea de nord a Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Orientali, vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice şi vijelii. Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 30-40 de l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În restul Moldovei, Muntenia şi Dobrogea astfel de fenomene se vor semnala izolat. În sud-estul ţării se menţine vremea caniculară, cu valori maxime de temperatură ce vor atinge 35-36 de grade, iar indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că de marţi, ora 12.00, până miercuri, ora 6.00, în estul Transilvaniei, jumătatea de nord a Moldovei, precum şi în zona Carpaţilor Orientali, vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descărcări electrice şi vijelii.

Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 30-40 de l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În restul Moldovei, Muntenia şi Dobrogea astfel de fenomene se vor semnala izolat.

În sud-estul ţării se menţine vremea caniculară, cu valori maxime de temperatură ce vor atinge 35-36 de grade, iar indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80.

Sursa: Realitatea.net

Distribuie articolul:  
|

METEO

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.