CULTURA 18 ianuarie 2011

Azi de la 6 seara, Îngerii pun întrebări trăsnite la TAM

de Covasna Media | 517 vizualizări
Când ne-am depărtat de ea, copilăria abia se mai vede, aşa, ca o planetă minuuusculă, rătăcită-n Univers. Toţi oamenii mari vin de pe planeta asta minusculă, de acolo vine şi Mirela Bucur de mână cu Micul Prinţ al lui Antoine de Saint-Exupéry, în care ea a recunoscut un înger. Ei da, chiar aşa, un înger! Dacă vreţi să aflaţi cum putem recunoaşte un înger, veniţi la spectacolul “copiilor de odinioară” de la Andrei Mureşanu!

Când ne-am depărtat de ea, copilăria abia se mai vede, aşa, ca o planetă minuuusculă, rătăcită-n Univers. Toţi oamenii mari vin de pe planeta asta minusculă, de acolo vine şi Mirela Bucur de mână cu Micul Prinţ al lui Antoine de Saint-Exupéry, în care ea a  recunoscut un înger. Ei da, chiar aşa, un înger!

Dacă vreţi să aflaţi cum putem recunoaşte un înger, veniţi la spectacolul “copiilor de odinioară” de la Andrei Mureşanu! Cică un înger se recunoaşte după întrebările lui trăsnite. Iar dacă mergem pe urmele întrebărilor trăsnite ajungem la lucrurile care contează cu adevărat în viaţă - lucruri care nu se văd.

Aha! - înseamnă că şi oamenii mari, care nu-şi mai pot vedea copilăria, se pot întoarce pe planeta ei, pe urmele întrebărilor trăsnite ale Micului Prinţ (Ion Fiscuteanu Jr.), care le-a dezbrăcat sufletele prietenilor săi: Floarea şi Omul de afaceri (Mona Codreanu), Regele şi Vanitosul/Beţivul (Nae Croitoru), Geograful, Acarul şi Vânzătorul de pastile (Daniel Rizea), Vulpea (Duţa Guruianu), Pilotul (Sergiu Aliuş).

Teatrul “Andrei Mureşanu” vă invită să vizionaţi spectacolul “Îngerul şi Floarea” marţi, 18 ianuarie, de la ora 18.00  la sediul Teatrului.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.