SOCIAL 18 ianuarie 2011

BCR donează 800 de pături familiilor nevoiaşe din judeţ

de Covasna Media | 534 vizualizări
Angajaţii Băncii Comerciale Române au dăruit marţi 100 de pături unor familii nevoiaşe din Sfântu Gheorghe, iar alte 700 de pături vor fi donate oamenilor săraci din judeţ prin intermediul Crucii Roşii Covasna, partener în acest proiect. Evenimentul a fost prilejuit de împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea acestei bănci, care şi-a propus ca pe parcursul lunilor decembrie şi ianuarie să împartă 10.000 de pături unor

Angajaţii Băncii Comerciale Române au dăruit marţi 100 de pături unor familii nevoiaşe din Sfântu Gheorghe, iar alte 700 de pături vor fi donate oamenilor săraci din judeţ prin intermediul Crucii Roşii Covasna, partener în acest proiect.

Evenimentul a fost prilejuit de împlinirea a 20 de ani de la înfiinţarea acestei bănci, care şi-a propus ca pe parcursul lunilor decembrie şi ianuarie să împartă 10.000 de pături unor familii cu venituri mici din 20 de oraşe din întreaga ţară.

Directorul Crucii Roşii Covasna, Pap Adolf, a declarat că acţiunea este binevenită în condiţiile în care nivelul de trai al oamenilor a scăzut simţitor în ultimul an.

Potrivit acestuia, numărul persoanelor care au solicitat ajutorul Crucii Roşii Covasna pentru a depăşi greutăţile materiale a crescut pe parcursul acestei ierni cu aproape 40% faţă de anul anterior.

BCR s-a implicat de-a lungul timpului şi în alte acţiuni cu caracter umanitar, printre acestea numărându-se ajutorarea persoanelor sinistrate în urma inundaţiilor, cărora le-a venit în ajutor cu alimente de bază, produse de uz casnic, articole de igienă personală, cereale, îmbrăcăminte, încălţăminte etc.

Agerpres

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.