ACTUALITATE 17 februarie 2011

Abo Farm Sfântu Gheorghe neagă că ar fi ajuns la capăt de drum

de Monica Vrânceanu | 430 vizualizări
După ce Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna a confirmat în această săptămână că rândurile șomerilor covăsneni vor fi îngroșate nu doar de către muncitorii de la Fabrica de Țigarete ci și de alți 20 de muncitori de la o ferma de păsări Abo Farm, reprezentanții acesteia din urmă admit concedierile, dar neagă că fabrica ar urma să se închidă, așa cum spuneau cei de la AJOFM. Conducerea Abo Farm

După ce Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna a confirmat în această săptămână că rândurile șomerilor covăsneni vor fi îngroșate nu doar de către muncitorii de la Fabrica de Țigarete ci și de alți 20 de muncitori de la o ferma de păsări Abo Farm, reprezentanții acesteia din urmă admit concedierile, dar neagă că fabrica ar urma să se închidă, așa cum spuneau cei de la AJOFM.

Conducerea Abo Farm din Sfântu Gheorghe a confirmat faptul că aici vor avea loc concedieri începând cu luna martie, însă a negat cu vehemență închiderea fabricii, ironizându-i pe cei de la AJOFM și arătând că ”poate știu ei mai bine ce se întâmplă la noi”.

Nefiind dispuși să colaboreze cu presa sau să ofere mai multe detalii despre actuala stare a fabricii, cei de la Abo Farm au admis că au scos anumite spații la vânzare însă au susținut că această mișcare nu are nicio legătură cu starea financiară a firmei.

Diorectorul AJOFM Covasna, Kelemen Tibor, a declarat recent că Abo  Farm va concedia 20 de persoane urmând a se închide din motive economice, mai multe spaţii ale acesteia fiind scoase deja la vânzare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.