SOCIAL 28 februarie 2011

Bal Mascat în cinstea Asociaţiei Tara Umanitas

de Monica Vrânceanu | 855 vizualizări
La finele săptămânii trecute a avut loc la Valea Crișului lansarea oficială a Asociației Tara Umanitas Sfântu Gheorghe, evenimentul fiind marcat cu un inedit Bal Mascat simbolizând ultimele zile ale iernii și speranța pe care primăvara o aduce de fiecare dată în inimile oamenilor. Lansarea Asociației a cuprins mai multe momente captivante pentru cei prezenți, invitații beneficiind inclusiv de o lecție de inițiere

La finele săptămânii trecute a avut loc la Valea Crișului lansarea oficială a Asociației Tara Umanitas Sfântu Gheorghe, evenimentul fiind marcat cu un inedit Bal Mascat simbolizând ultimele zile ale iernii și  speranța pe care primăvara o aduce de fiecare dată în inimile oamenilor.

Lansarea Asociației a cuprins mai multe momente captivante pentru cei prezenți, invitații beneficiind inclusiv de o lecție de inițiere în salsa, oferită de Andreea Neagu și Adrian Staicu de la Club Salsa Picante Brașov.

Asociația Tara Umanitas le are în conducere pe Vrencsan Ana Maria, Bandi Julia și Magdalena Zanca, dorindu-se o revitalizare a vieții sociale locale, în care să fie implicate cât mai multe persoane, de toate vârstele și provenind din toate categoriile sociale. Astfel, Asociația și-a propus să se implice activ pe toate palierele vieții sociale din Sfântu Gheorghe, dorind ca orașul să dobândească într-adevăr viață și suflu, astfel încât tinerii să nu-și mai dorească să plece în orașele mari, în vreme ce persoanele mature să se simtă parte care contează în dimensiunea locală. Proiectele Asociației vor cuprinde însă și aspecte sociale, urmând să se marșeze și pe sprijinirea persoanelor defavorizate și a ccopiilor și tinerilor dotați intelectual, scop în care vor fi instituite și burse.

Numele Asociației Tara Umanitas nu este unul întâmplător, deoarece face referire la domeniile din copilăria personajului principal din „Pe Aripile Vântului” (de Margaret Mitchell), fascinanta Scarlett O'Hara.

Mottoul Asociației îl reprezintă celebra replică a lui Scarlett O Hara - ”Și mâine e o zi”, semn că lupta pentru implicare și realizarea cât mai multor lucruri pentru cei din jur trebuie să fie una continuă.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ciocan Cristian, 28 februarie 2011
TARA arde si noi suntem la BAL...sau la SPITAL?????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.