CULTURA 23 februarie 2011

Epoca Bronzului, prezentată în Ora de istorie de la CNMV

de Covasna Media | 609 vizualizări
Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (MNCR) Sfântu Gheroghe continuă programul „Oră de istorie la muzeu”, lansat în anul 2009, astfel că următoarea oră de istorie va avea loc astăzi, cu începe de la ora 13. Ora de istorie de astăzi abordează tema „Epoca Bronzului în Carpaţii Răsăriteni”, iar invitat special este specialistul în probleme pe Epoca Bronzului, dr. Roxana Elena Munteanu de la Complexul Muzeal Judeţean

Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (MNCR) Sfântu Gheroghe continuă programul „Oră de istorie la muzeu”, lansat în anul 2009, astfel că următoarea oră de istorie va avea loc astăzi, cu începe de la ora 13.

Ora de istorie de astăzi abordează tema „Epoca Bronzului în Carpaţii Răsăriteni”, iar invitat special este specialistul în probleme pe Epoca Bronzului, dr. Roxana Elena Munteanu de la Complexul Muzeal Judeţean Neamţ.

Dr. Roxana Elena Munteanu va susţine lecţia deschisă în sala multimedia a Colegiului Naţional Mihai Viteazul (CNMV), în cadrul Cercului de Arheologie.

Cercul de Arheologie de la CNMV a fost iniţiat în anul 2009, fiind organizat şi coordonat de prof. Constanţa Balog (CNMV) şi dr. arh. Dan Buzea (MNCR). Mai multe informaţii cu privire la eveniment se pot obţine la Biroul Relaţii Publice şi Marketing al MNCR - muzeograf Deák Andrea, e-mail: deakandrea.mncr@gmail.com şi Cristina Felea, e-mail: feleacristina@gmail.com sau vizitând site-ul muzeului: www.mncr.ro.

Distribuie articolul:  
|

CULTURA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.