OPINII 4 martie 2011

Matrimoniale sau servicii de prostituţie?

de Elena Rotaru | 2728 vizualizări
Elena Rotaru Încă de ieri, de când am anunţat textul de mai jos, mă tot gândesc ce şanse sunt ca nepoţii mei să citească acest material. Îmi tot repet că nu îl vor citi, iar dacă se va întâmpla asta că am să găsesc o explicaţie educativă pentru ei.

Încă de ieri, de când am anunţat textul de mai jos, mă tot gândesc ce şanse sunt ca nepoţii mei să citească acest material. Îmi tot repet că nu îl vor citi, iar dacă se va întâmpla asta că am să găsesc o explicaţie educativă pentru ei.

Să începem aşadar cu un anunţ pentru ocuparea unui loc de muncă şi vom continua cu ceva matrimoniale sau prostituţie, cum vreţi voi să-i spuneţi.

“Absolvente facultate, pentru activitate videochat. Îţi oferim şansa să câştigi 1.300-2.500 / lună. Program flexibil. Plăţile la date fixe, la fiecare două săptămâni. Studio legal, CM, condiţii profesionale de lux, 2.500 € / lună. 0767.003...

Deci, licenţiată sunt? Sunt! Prezentabilă încă sunt? Sunt! Bani buni se dau? Se dau! Program lejer e? E! Carte de muncă să meargă vechimea îmi face? Face! Condiţii pe măsura unei profesioniste sunt? Sunt!

La naiba, ştiam eu că am ceva să-i reproşez mamei mele, şi anume că nu m-a făcut curvă. Acu, vorba unui amic, „Elena, nu mama ta trebuia să te facă, trebuia să te faci singură” (râd când scriu asta, recunosc). I-am explicat amicului meu faptul că acasă se pun bazele educaţiei noastre, dar el a ţinut-o doar pe-a lui, că doar eu sunt de vină pentru faptul că n-am nicio şansă la un asemenea job. Of, dacă aş fi fost şi eu măcar oleacă..

Înainte de a continua, nu pot să nu mă întreb de ce unele anunţuri, precum cele ce urmează, se regăsesc la rubrica matrimoniale şi nu se creează una nouă numită „servicii de prostituţie”, ar fi mai conformă cu realitatea. Şi să mai spună cineva că în România nu s-a legalizat încă prostituţia.

“Sex total (...), la cea mai celebră şi selectă curtezană, intelectuală, vedetă TV, frumoasă, blondă, sexy, stilată, curată. Selectez clientela, români curaţi, 20-45 ani, zilnic 12-18.00. 0767.246...

Sunt onestă şi spun că tare mă tentează să sun la numărul din anunţ şi să cer detalii despre termenii următori: cea mai celebră curtezană, intelectuală, vedetă şi stilată, dar simţul penibilului mă împiedică.

Nu pot trece peste acest anunţ fără o precizare şi o convingere.

Precizare: aţi sesizat spiritul patriotic al domnişoarei, da?

Şi acum convingerea: nimeni nu mă poate face să cred că acesta nu este un anunţ dat de Nichita, înainte de a fi arestată în Spania.

„Andreea, transeexuală reală, sub tratament, ofer clipe de neuitat domnilor generoşi şi cu bun simţ, cer şi ofer curăţenie şi discreţie maximă. Fac deplasări la domiciliu doar dacă vii să mă iei. Preţ 200 L. 0762.078...”

No, ăsta e un anunţ pe care nu-l înţeleg veci. Cum adică transeexuală reală şi ce înseamnă una falsă? Şi cei 200 L se referă la preţul pentru tratament sau pentru deplasarea la domiciliul clientului? Şi dacă cere curăţenie, vrea să spună că cel care vine să o ia trebuie să dea întâi cu mătura şi cu mopul? M-am zăpăcit, cred că nu-mi face bine, totuşi, să citesc atâtea anunţuri oribile într-o zi.

Deci, să încheiem liniştit şi ireal.

„Tânăr serios, prezentabil, cu proprietate personală, maşină şi cu simţul umorului caut tânără fără prejudecăţi, serioasă, cu o faţă drăguţă, pentru relaţii intime, eventual căsătorie. Beep la 0721.269.... ”

Prezentabil, avut, serios şi haios? Da, da, şi marmota ce făcea în timpul ăsta?

Ştiu că este serios şi foarte trist subiectul abordat mai sus, dar mai ştiu şi că e musai să faci haz de necaz pentru că altfel nu supravieţuieşti în lumea asta. Eu mereu am spus că pot găsi motiv de umor oriunde şi în orice, chiar şi la o înmormântare, atâta timp cât nu e a mea.

Fac precizarea că parte din scrierile mele sunt în joacă şi ţin să îmi cer scuze pudicilor, timizilor, celor care nu au simţul umorului sau celor care se regăsesc în aceste texte. Promit să mai fac!

Distribuie articolul:  
|

OPINII

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
Matrimoniale, 29 martie 2011
Isi au si anunturile respective piata lor, probabil ar trebui sa fie intr-o sectiune aparte, dar de ex in Anuntul sunt cam 90% din totalul anunturilor matrimoniale.
Elena, 4 martie 2011
Oleaca mai ai de asteptat, acusica scapa si Nichita "de la" Spania. Bine, asta daca nu se reprofileaza si se face o curtezana, intelectuala si stilata "capsunareasa". :D
Caut o fataaa!!, 4 martie 2011
Caut o fata si nu gasesc! Caut o fata si nu gasesc! Toate fetele sa apeleze la minee! :P
Rares, 4 martie 2011
Nichita e, Nichita e =)) Foarte tare!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.