EDUCATIE 24 martie 2011

Începe concursul „un logo pentru CDI”

de Andreea Dabija Kelemen | 493 vizualizări

Încep înscrierile la concursul „un logo pentru CDI”, organizat de Centrul de Documentare şi Informare al Liceului Teoretic „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, reprezentat de profesoara Camelia Mantaroşie, în colaborare cu catedra de arte plastice, al cărei reprezentant este profesoara Laura Suciu.

În această competiţie se pot înscrie toţi elevii Liceului Teoretic „Mircea Eliade”, doritorii trebuind să completeze formularul de înscriere şi să-l depună la CDI până pe 26 aprilie. Fiecare concurent poate prezenta în concurs un număr de maximum 5 lucrări la oricare dintre categoriile „Cel mai bun concept grafic pentru logo-ul CDI” şi „Cel mai reprezentativ logo pentru biblioteca virtuală”.

Câteva dintre scopurile acestui concurs sunt stimularea inventivităţii şi fanteziei elevilor cu preocupări în domeniul graficii, promovarea valorilor socio-culturale ale bibliotecii şi promovarea imaginii şcolii.

„Considerăm destul de dificilă această competiţie din pricina respectării dreptului de autor, suntem responsabili pentru originalitatea lucrărilor. Nu vor fi acceptate lucrări care nu sunt realizate exclusiv de elevi, acestea trebuiesc să îndeplinească o serie de condiţii. Regulamentul trebuie studiat cu grijă şi respectat întru totul. Sperăm să iasă ceva interesant, avem foarte mulţi elevi talentaţi, baftă tuturor”, a spus Camelia Mantaroşie.

La începutul lunii mai, lucrările vor fi analizate de către membrii juriului şi ulterior va fi realizată o expoziţie cu toate operele. Festivitatea de premiere a lucrărilor câştigătoare va avea loc pe data de 16 mai, la Biblioteca Orăşenească Întorsura Buzăului.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.