ECOLOGIE 22 martie 2011

O tonă de gunoaie strânse de pe malul Oltului

de Monica Vrânceanu | 567 vizualizări
În jur de 100 de elevi au luat parte ieri la o acţiune de ecologizare a râului Olt, la iniţiativa comună a Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) şi a unei organizaţii non-guvernamentale. Tinerii au parcurs cinci kilometri de-a lungul Râului Olt, între municipiul Sfântu-Gheorghe şi localitatea Chilieni, adunând aproape o tonă de gunoaie. Potrivit organizatorilor, în acest an malul Oltului a fost mai curat decât

În jur de 100 de elevi au luat parte ieri la o acţiune de ecologizare a râului Olt, la iniţiativa comună a Serviciului de Gospodărire a Apelor (SGA) şi a unei organizaţii non-guvernamentale.

Tinerii au parcurs cinci kilometri de-a lungul Râului Olt, între municipiul Sfântu-Gheorghe şi localitatea Chilieni, adunând aproape o tonă de gunoaie. Potrivit organizatorilor, în acest an malul Oltului a fost mai curat decât anul trecut, când în cadrul unei acţiuni asemănătoare au fost adunate trei tone de deşeuri. Acţiunea a fost dedicată Zilei Mondiale a Apei, sărbătorită în fiecare an pe 22 martie şi a avut ca slogan „Apă pentru oraşe”.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.