ECOLOGIE 17 mai 2011

Plantăm pentru România

de Covasna Media | 638 vizualizări
Poşta Română a continuat activităţile de împădurire demarate în anul 2009 prin intermediul campaniei „Plantăm pentru România”. Ideea acestui proiect a plecat de la dorinţa de a planta un număr de arbori echivalent cu numărul celor distruşi pentru hârtia consumată anual de companie. Astfel, în data de 13 mai, 12 angajaţi ai Oficiului Judeţean Reţea Poştală Covasna împreună cu angajaţi ai Direcţiei Silvice Covasna au reuşit

Poşta Română a continuat activităţile de împădurire demarate în anul 2009 prin intermediul campaniei „Plantăm pentru România”. Ideea acestui proiect a plecat de la dorinţa de a planta un număr de arbori echivalent cu numărul celor distruşi pentru hârtia consumată anual de companie.

Astfel, în data de 13 mai, 12 angajaţi ai Oficiului Judeţean Reţea Poştală Covasna împreună cu angajaţi ai Direcţiei Silvice Covasna au reuşit să planteze un numar de 250 de puieţi în pădurea de lângă comuna Ojdula.

Pe această cale conducerea Oficiului Judeţean Reţea Poştală Covasna, prin directorul Cosmin Boricean, mulţumeşte Direcţiei Silvice Covasna pentru implicare şi sprijin.

 

Marşul Factorilor Poştali – faza judeţeană

 

Respectând tradiţia veche de peste 35 de ani, şi în această primăvară, în data de 14 mai, s-a desfăşurat, din iniţiativa CN Poşta Română SA şi prin organizarea şi implicarea Oficiului Judeţean Reţea Poştală Covasna, Marşul Factorilor Poştali - faza judeţeană.

Competiţia a strâns la un loc un număr de aproximativ 40 de postaşi covăsneni, dintre care s-au aliniat la start un număr de 27 de factori poştali, dintre care 14 femei şi 13 bărbaţi, care au mărşăluit pe o distanţă de 4000 m femeile şi 7000 m bărbaţii.

Locurile I, II, III au fost ocupate la fete de Gyorfi Eniko (Of. Covasna), Kelemen Etelka (Of. Covasna) şi Lorincz Maria Sarolta (OPDC Sf. Gheorghe), iar la băieţi de Badi Laszlo (Of. Cernat), Dancs Jeno (Of. Covasna) şi Gabor Tibor (Of. Covasna). Cea mai tânără participantă la fete a fost Lorincz Maria Sarolta (OPDC Sf. Gheorghe), cea mai vârstnică Kelemen Etelka (Of. Covasna) şi cea mai tehnică Nagy Erika (OPDC Sf. Gheorghe). La baieţi cel mai tânăr Kadar Iulian (Of. Covasna), cel mai tehnic participant a fost More Janos (Of. Tg. Secuiesc) şi cel mai vârstnic Nagy Laszlo (Gh. Ext. Belin).

Câştigătorii au fost premiaţi cu diplome şi trofee din partea Sindicatului din Poştă.

Câştigătorii fazei judeţene din Covasna vor participa la faza regională, alături de colegii câştigători din celelalte judeţe aparţinătoare de Centrul Regional Reţea Poştală Braşov – Harghita, Mureş, Alba, Sibiu şi Braşov.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Dan, 17 mai 2011
Felicitari domnului director Boricean Cosmin. De cand a venit el la Posta, institutia asta se afirma tot mai mult!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.