ECOLOGIE 2 mai 2011

PSD Covasna a lansat “Începem curăţenia pentru România”

de Covasna Media | 1130 vizualizări
Organizaţia judeţeană a PSD Covasna şi Tineretul Social-Democrat (TSD), în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Vâlcele, au dat startul campaniei “Începem curăţenia în România”, printr-o acţiune de ecologizare a zonei Araci-Vâlcele, desfăşurată la finele săptămânii trecute. La acţiune au participat 75 de persoane, iar în cadrul acesteia s-au strâns mai mult de 1,5 tone de gunoi, iar organizatorii consideră că acţiunea

Organizaţia judeţeană a PSD Covasna şi Tineretul Social-Democrat (TSD), în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Vâlcele, au dat startul campaniei “Începem curăţenia în România”, printr-o acţiune de ecologizare a zonei Araci-Vâlcele, desfăşurată la finele săptămânii trecute.

La acţiune au participat 75 de persoane, iar în cadrul acesteia s-au strâns mai mult de 1,5 tone de gunoi, iar organizatorii consideră că acţiunea nu a avut doar un caracter de ecologizare ci şi o valoare simbolică.

”Am început curățenia în natură şi urmează curățenia în politică, după ce vom ajunge din nou la guvernare. România a fost murdărită de minciună, incompetență și demagogie. E timpul ca mizeria portocalie să fie eradicată”, a declarat secretarul executiv al PSD Covasna, Cătălina Savin.

Preşedintele TSD Vâlcele, Dan Ardelean, a declarat la rândul său că aceste acţiuni de curăţenie, înscrise în campania “Începem curăţenia în România”, vor continua urmând a se încheia după alegerile de anul viitor.

“Așa cum noi sperăm să curățăm cât mai mult din zonele verzi din județ, la fel sunt convins că PDL va fi curăţat de la guvernare de voturile oamenilor”, a punctat Dan Ardelean.

Distribuie articolul:  
|

ECOLOGIE

De acelasi autor

Comentarii: 12

Adaugă comentariu
mihai, 3 mai 2011
CEZAR, tu arunci in spatele organizatiilor de tineret problemele tarii...stai linistit ca nu i se ia munca primariei...doar au dat si ei o mana de ajutor...iar in ceea ce priveste pensia parintilor citeste integral
CEZAR, 3 mai 2011
DA INTRADEVAR CA ROBERTA ANASTASE NUMARA, DAR NU CIUDAT CI CU BUNA STIINTA CA PENSIILE PARINTIILOR MEI SA SCADA . DUPA CUM STIM PDL SE AFLA INTR-O CONTINUA CAMPANIE UNA DINTRE ELE FIIND ACEASTA citeste integral
vlad, 3 mai 2011
lasand la o parte faptul ca au copiat otpdl-ul, ar fi fost o actiune benefica daca cei 2 "grei" de la psd nu si-ar fi dat in petec cu declaratiile lor razboinice...RUSINE!!!
dorin, 3 mai 2011
pai daniella, psd-ul, tsd-ul asta este...un partid de copy-paste...
daniella, 3 mai 2011
Ce frumos din partea lor....dupa ce alt partid a inceput o astfel de actiune.....ati dat copy paste?
dorin, 3 mai 2011
Asa tinerilor psd-isti, invatati de la PDL...urmati-le actiunile indeaproape:))
mariana, 3 mai 2011
Radea psd-ul de Roberta Anastase ca numara ciudat, dar au ajuns si ei sa faca acelasi lucru. Se pare ca au invatat bine, daca de la 25-30 de oameni au ajuns la 75.
Cristi VADUVA, 3 mai 2011
Pacat ca astfel de actiuni laudabile sunt politizate. Evident, decat deloc mai bine o actiune politizata - dar eu as vrea sa vad oameni importanti facand ceva constructiv, nu tineri entuziasti citeste integral
mihai, 3 mai 2011
V-a cam luat-o tineretul Pdl inainte cu actiunile...:))si actiunea asta a voastra inseamna ca stati in spatele lor si invatati. Marea diferenta este ca voi faceti campanie electorala prin asta!
lili, 3 mai 2011
Catalina, ti-ai murdarit tu unghiutele???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.