EDUCATIE 11 iulie 2011

Aproape 500 de candidaţi la titularizare

de Monica Vrânceanu | 435 vizualizări
Cadrele didactice se pregătesc de examenul de titulaizare, care va avea loc pe 13 iulie, urmând ca în judeţul Covasna acesta să se desfăşoare în două centre de examinare - unul la Grupul Şcolar Kos Karoly din Sfântu-Gheorghe (proba scrisă se va desfășura la Liceul Teoretic Mikes Kelemen Sfântu-Gheorghe) şi Grup Şcolar Economic Administrativ Berde Aron Sfântu-Gheorghe. Inspectorul- şef adjunct al judeţului Covasna, Maria Băilă

Cadrele didactice se pregătesc de examenul de titulaizare, care va avea loc pe 13 iulie, urmând ca în judeţul Covasna acesta să se desfăşoare în două centre de examinare - unul la  Grupul Şcolar Kos Karoly din Sfântu-Gheorghe (proba scrisă se va desfășura la Liceul Teoretic Mikes Kelemen Sfântu-Gheorghe) şi Grup Şcolar Economic Administrativ Berde Aron Sfântu-Gheorghe.

Inspectorul-şef adjunct al judeţului Covasna, Maria Băilă, a declarat că la examenul de miercuri, care reprezintă etapa de concurs pentru titularizare, şi-au anunţat participarea 464 candidaţi, care vor concura pe cele 62 de posturi titularizabile existente în judeţ. Posturile titularizabile din acest an sunt mai puţine decât în anii trecuţi, semn că personalul didactic începe să se aşeze, în vreme ce disciplinele pentru care se va concura sunt dintre cele mai diverse, de la limba română şi matematică până la Terapia Educaţională Complexă şi Integrată şi Kinetoterapie.

Lucrările celor care vor să se titularizeze vor fi corectate în centre universitare, urmând ca la Inspectoratul Şcolar Judeţean să fie afişate rezultatele, pe 18 iulie.

Foto: romanialibera.ro

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.