EDUCATIE 2 august 2011

Catedra pentru suplinitori

de Székely Emőke | 477 vizualizări
Mâine va avea loc concursul de ocupare a posturilor de suplinitori necalificaţi. Cei ce nu au pregătirea corespunzătoare, dar doresc totuşi un post la catedră, vor trebui să dea acest examen. După rezultatele dezastruoase de la bacalaureatul din acest an, dar şi de la concursul de titularizare, nu sunt motive de prea mare optimism nici la acest concurs. Vă reamintim că la concursul de titularizare, dintre cei 300 de

Mâine va avea loc concursul de ocupare a posturilor de suplinitori necalificaţi. Cei ce nu au pregătirea corespunzătoare, dar doresc totuşi un post la catedră, vor trebui să dea acest examen. După rezultatele dezastruoase de la bacalaureatul din acest an, dar şi de la concursul de titularizare, nu sunt motive de prea mare optimism nici la acest concurs.

Vă reamintim că la concursul de titularizare, dintre cei 300 de candidaţi înscrişi, aproape o treime au picat examenul, iar 119 candidaţi au reuşit să obţină note între 5-6,99. Candidaţii care au reuşit să obţină note de peste 7, doar 30, şi-au găsit posturi potrivite.

Examenul de mâine se va organiza la un singur centru de examinare, cel de la Liceul Teoretic Mikes Kelemen, iar cei ce vor reuşi vor putea alege în ordinea notelor obţinute unul dintre posturile de suplinitor disponibile. Contractul de muncă al acestor persoane va fi pe perioadă determinată de un an, valabil de la 1 septembrie.

Distribuie articolul:  
|

EDUCATIE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.