ACTUALITATE 26 august 2011

Orgasmic Sensation la Club Cinema. Trăiește erotismul la maxim!

de Covasna Media | 756 vizualizări

Atmosferă încinsă, iepuraşi Playboy, masaj erotic, nonconformism şi multe surprize, toate acestea la evenimentul No Limit organizat la Club Cinema în weekendul 1-3 septembrie.

No Limit are de partea sa informaţia corectă, şi astfel, cu mult curaj şi entuziasm, inițiază o caravană de evenimente ce se va desfăşura în 7 judeţe, cu deschiderea în Sfântu Gheorghe între 1 și 3 septembrie la Club Cinema.

Joi va urca pe scenă o trupă de cabaret care îi va încânta pe cei prezenţi cu cele mai sexy dansuri franţuzeşti, striptease şi show-uri erotice. Vineri, trupa Hot Russian Girl va face cel mai incendiar erotic show, iar sâmbătă vă puteţi poza cu super-vedeta Playboy Oana Bercaru, care promite un spectacol pe cinste împreună cu iepurașii Playboy.

Şi cum suntem siguri că atmosfera se va încinge, am adus şi salonul de masaj erotic Desire din Braşov, care va pune la dispoziţia doritorilor cele mai frumoase fete pentru câteva moment de relaxare, însă, atenţie, nu le puteţi lua acasă!

Dacă în trecut erotismul era considerat singurul antidot împotriva fricii omului în faţa morţii, în prezent erotismul este privit cu ochi diferiţi şi nu întotdeauna tocmai buni. Pata neagră ce s-a pus pe saloanele de masaj și prejudecățile despre femeile care fac parte dintr-un cabaret sau încântă cu show-uri erotice arată uneori erotismul ca pe o experienţă negativă a vieţii, chiar dacă ea, când este trăită legal, oferă clipe şi momente relaxante şi trăiri diferite de monotonia secolului XXI.

Dar cum faptele vor vorbi de la sine, în Club Cinema din Sfântu Gheorghe în weekendul 1-3 septembrie va fi distracţie fără limite şi nimeni nu va şti că ai fost acolo.

Startul la distracţie se va da joi la ora 21:00, iar după ora 22:00 vor “curge” surprizele, biletul de intrare fiind de doar 10 lei de joi până vineri, iar sâmbătă biletul va fi 16 lei. Este fără limită, este incitant, dar este legal! No Limit continuă să spună NU conformismului!

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.