ACTUALITATE 15 noiembrie 2011

Înotătorii Clubului Sportiv Ciprian pe podium

de Covasna Media | 455 vizualizări

Patru clasări pe locul I, două pe locul II, cinci pe locul III şi patru Cupe TYR, iată bilanţul sfârşitului de săptămână pentru sportivii Clubului Sportiv Ciprian. Aceştia au participat la concursul de înot Cupa TYR de la Piteşti. Desfăşurată pe parcursul a două zile, cu trei reuniuni, întrecerea a fost rezervată sportivilor născuţi între 1996-2003, reunind astfel aproximativ 300 de competitori, legitimaţi la 19 cluburi din mai multe judeţe.

Prin eforturile fizice susţinute ale înotătorilor, precum și prin intermediul tehnicii impuse de antrenorul Ciprian Grosu, CSG a reuşit să surclaseze sportivii cluburilor de elită din ţară, urcând de 11 ori pe podium, la probele individuale astfel: locul I Tompa Kadosa – 50 m bras, Artene Raluca – 50 m spate, Hermenean Ioana – 100 m spate şi 100 m bras, locul II Lazăr David 100 m spate şi Hermenean Ioana – 100 m fluture, locul III Suciu Adrian 100 m liber, Hermenean Ioana 400 m liber, Todoran Ioana – 100 m spate, Lazăr David – 100 m bras şi Suciu Adrian – 50 m fluture.

Rezultatele foarte bune obţinute la această competiţie au făcut posibil ca în clasamentul general pe categorii de vârsta sportivii Hermenean Ioana, Artene Raluca, Lazăr David și Suciu Adrian să dobândească  cupa TYR.

Antrenorul Ciprian Grosu se arată extrem de mulțumit de evoluția sportivilor, prin performanțele lor, nu doar ca număr de medalii dar și ca timpi obținuți, ei arătând un progres real care îi dă speranţe pentru Campionatele Naţionale de Nataţie pentru categoria de vârstă 10-11 ani din 26-27 noiembrie de la Reșița şi pentru Campionatele Naţionale de Nataţie pentru copii cu vârsta de 11-13 ani care va avea loc la Bacău în perioada 8-11 decembrie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.