ACTUALITATE 16 decembrie 2011

Balul Bobocilor la Babeş-Bolyai Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 433 vizualizări

Studenții facultății Babeș-Bolyai din Sfântu Gheorghe au petrecut miercuri seara la un eveniment spectaculos, intitulat Balul Bobocilor. Evenimentul s-a desfășurat în localul Energy Play Club din Sfântu Gheorghe. Asociația Studenților a încercat să dovedească faptul că în oraș există viață studențească și că a meritat să se organizeze acest eveniment.

Zece boboci s-au înscris pentru a participa la concursul de Miss și Mister. Ei s-au întrecut în diferite probe de aptitudini pentru a-și demonstra posibilele calități: de dansatori, matematicieni, și chiar personaje principale în scenete umoristice și satirice.

Primarul Antal Árpád, Farcádi Botond, din partea ziarului Háromszék, şi Dan Manolăchescu au făcut parte din juriu, pe lângă două profesoare din partea facultății: dr. Laura Olteanu și drd. Szabó Tünde, și pe lângă Pethő Kinga Ramona care a reprezentat localul gazdă.

După lungi deliberări, s-a ajuns la un consens și s-au anunțat câștigătorii: Miss Boboc a fost declarată Tatár Imola, iar Mister Boboc: Mihálcz Szabolcs. Aceștia au câștigat câte un bilet de intrare la Festivalul Peninsula de anul viitor.

Desigur, după concurs a urmat o petrecere în cinstea celor care au câștigat și nu numai, unde au fost invitați toți tinerii din oraș.

Pentru Asociația Studenților următorul mare eveniment va fi organizarea unei tabere pentru boboci, ce va avea loc în primăvară. După succesul acestui bal, toți bobocii au declarat că vor să participe și la acestă tabără, precum și la alte evenimente organizate de asociația care îi reprezintă.

În numele Asociației Studenților,

Bogyó Roland

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.