ACTUALITATE 26 octombrie 2012

Toamnă încărcată pentru Dancs Annamari

de Covasna Media | 531 vizualizări

În câteva zile va lua startul un turneu care va cuprinde marile oraşe din Ardeal.

Parafrazând textele horoscopului, putem spune că artista Teatrului de Operetă din Budapesta are o perioadă deosebit de încarcată. Lăsând gluma la o parte, se pare că în ultima perioadă Dancs Annamari lucrează la foc continuu. De repaus nici nu poate fi vorba. Viaţă privată? Nici atât. Abia şi-a găsit o jumătate de zi în agendă pentru o vizită fulger la casa părinţilor din Sfântu Gheorghe.

În cursul lunii septembrie a participat la două evenimente de anvergură organizate sub egida Teatrului de Operetă din Budapesta şi anume Festivalul Broadway din Pest şi Bagheta de Aur. Asta presupune desigur repetiţii de dimineaţă până seara târziu, reprezentaţii, spectacole. Recent a avut şi două premiere: în opereta renumitului compozitor Emmerich Kálmán, Contesa Maritza a dat viaţă personajului Lisa, rol familiar deja pentru Annamari din perioada când a activat pe scena Teatrului de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti; celălalt spectacol în care a jucat de asemenea în premieră a fost opera rock „Cu tine, Doamne”, spectacol în care regizorul i-a încredinţat rolul principal feminin.

Două spectacole, două genuri diferite, roluri şi personaje de format diferit, care pentru orice artist reprezintă a provocare deosebită. Ce-i poate conferi însă mai bine unui artist posobilitatea de a se reinventa, de a renaşte? Exact, provocarea! Iată încă una... două pentru Annamari.

În câteva zile va lua startul un turneu care va cuprinde marile oraşe din Ardeal, turneu în care Annamari îl va avea alături pe scenă pe cunoscutul actor şi interpret maghiar Dolhai Attila. Spectacolele vor avea loc în Braşov (29 octombrie), Sfântu Gheorghe (30 octombrie), Târgu Secuiesc (31 octombrie), Oradea (4 noiembrie), Târgu Mureş (5 noiembrie) şi Cluj-Napoca (6 noiembrie), după care Annamari se va îmbarca în avionul ce o va duce la locaţia următorului turneu, şi anume Florida (SUA), unde va susţine o serie de concerte cu un repertoriu ce va include operete celebre, cele mai cunoscute melodii din musicaluri şi bineînţeles piese muzicale din repertoriul propriu.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.