POLITICA 14 noiembrie 2012

Deputatul Horia Grama: „Pot să fac foarte multe pentru județul Covasna”

de Székely Emőke | 1228 vizualizări

Președintele PSD Covasna, deputatul Horia Grama, le promite covăsnenilor, și în special celor din zona Întorsura Buzăului, că îi va reprezenta cu cinste și în următorii ani și le va sprijini proiectele de dezvoltare.

„Motivația candidaturii mele este aceea că după 16 ani de carieră profesională ca manager al unor firme de succes, am acumulat și o experiență politică însemnată. Experiența îmi dă posibilitatea și mă determină să candidez pe postul de deputat în colegiul 4, iar dacă USL va câștiga alegerile și va forma un nou Guvern, voi avea posibilitatea de a ajuta oamenii din zona Întorsura Buzăului. Tot capitalul de încredere pe care l-am câștigat mă situează într-o poziție de unde pot să fac foarte multe pentru județul Covasna și în special pentru zona Întorsura Buzăului” – a declarat Horia Grama la lansarea candidaturii.

Acesta a vorbit și despre realizările lui în actualul mandat de parlamentar, și a menționat că programul „O săptămână la mare” va continua și de acum încolo. „Prin colaborarea cu președintele Consiliului Județean Constanța am reușit să ducem la mare 3.000 de copii în decurs de trei ani, iar acest program va continua. De asemenea menționez faptul că am ajutat bisericile ortodoxe din județ cu sume însemnate și am de gând să le ajut în continuare” – a spus Horia Grama.

Acesta a ținut să precizeze faptul că nu a fost niciodată implicat în scandaluri de corupție și nici nu are firme care să fi avut vreun contract cu statul.

Horia Grama s-a născut pe data de 28 februarie 1962 la Blaj, este căsătorit și are o fiică. De profesie este inginer electromecanic, iar de-a lungul carierei profesionale a activat ca director la companii precum Perla Covasnei sau Tușnad SA. Este membru PSD din 1992 (PDSR), iar din 2005 este președintele organizației județene Covasna a acestui partid.

Distribuie articolul:  
|

POLITICA

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.