SPORT 26 martie 2013

Rezultate remarcabile obţinute de CSM la Campionatele Naţionale de Ju-Jitsu

de Covasna Media | 1213 vizualizări

Sportivii CSM Sfântu Gheorghe au venit acasă cu 20 de medalii, din care 4 de aur

La acest sfârşit de săptămâna a avut loc la Cluj-Napoca finala pe ţară a Campionatelor Naţionale de Ju-Jitsu rezervate categoriilor de aspiranţi şi juniori la cele două secţiuni competiţionale duo-demonstrativ şi fighting. La această competiţie au participat în jur de 250 de sportivi din întreaga ţară cu rezultate remarcabile naţionale şi internaţionale, sportivii având dreptul să participle la două categorii de greutate la fighting şi demonstrativ.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a depus mari eforturi financiare, iar din lipsa bugetului a participat la această competiţie cu numai 12 sportivi, aceştia fiind riguros selecţionaţi din cadrul secţiei.

Sportivii de la CSM Sfântu Gheorghe, antrenaţi de Oltean Petru, nu au lipsit nici de această dată de pe podiumul de premiere obţinând în total 20 de medalii – 4 de aur, 7 de argint, 9  bronz, aceste rezultate fiind obţinute de următorii sportivi:

Fighting: locul I Oprea Cristian cat.-77kg juniori; Pancescu Alin cat.+94 kg junior; Codreanu Vlad cat.-60kg aspiranţi; Nagy Alpar cat.-81kg aspiranţi. Locul II: Găban Bianca cat.-57kg aspirante şi -55kg junioare; Vaida Robert cat.-73 kg aspiranţi; Dornescu Mihai cat-69kg juniori; Macovei Răzvan cat.-77kg juniori; Codreanu Vlad cat.-62kg junior. Locul III:  Farkas Alexandru cat.-85kg juniori.

Duo-Demonstrativ: Locul III Găban Bianca şi Dornescu Mihai mixt juniori; Nagy Alpar şi Vaida Robert masculin aspiranţi; Bulai Daniel şi Codreanu Vlad masculin juniori.

CSM ju-jitsu martie 2013 - 1

În clasamentul final pe cluburi în urma punctajului obţinut CSM Sfântu Gheorghe a terminat pe locul 2 la secţiunea fighting, locul trei la secţiunea duo-demonstrativ şi locul trei în clasamentul final pe cluburi participante.

„Mulţumirea mea ca antrenor este foarte mare, sportivii mei calificându-se în toate finalele de categorie de greutate la care am participat, am atacat cele mai gerele categorii de greutate cu mulţi sportivi înscrişi cu experienţa competiţională şi rezultate internaţionale remarcabile. Sportivii cu rezultatele cele mai bune respectiv locurile unu, doi şi trei intrând în lotul naţional al României. La sfârşitul acestui an se vor desfăşura Campionatele Balcanice la Atena în Grecia şi Campionatul Mondial de Ju-Jitsu în România, competiţii la care sperăm să urcăm pe podiumul de premiere cu sportivii de la CSM Sf.Gheorghe. Doresc să mulţumesc pe această cale conducerii clubului pentru sprijinul, susţinerea şi încrederea acordată lotului de sportivi propus de mine pentru pariciparea la această competiţie. Mulțumesc de asemenea şi firmei Ecosil pentru sprijinul acordat transportului sportivilor la această competiţie” – a declarat antrenorul Oltean Petru.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.