ACTUALITATE 30 martie 2013

Programul Rabla va începe în 15 aprilie. Valoarea unui tichet va fi de 1.500 de euro

de Covasna Media | 816 vizualizări

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anunţat, sâmbătă, că programul de înnoire a parcului auto va fi implementat începând cu 15 aprilie, transmite Mediafax.

Ministrul a precizat că valoarea unui tichet în cadrul programului Rabla va fi de 1.500 de euro, dar a adăugat că nu poate spune câte astfel de tichete vor fi emise.

"Încercăm să concentrăm în aşa fel încât să avem o singură emisie de vouchere pe tot anul", a adăugat Rovana Plumb.

Rovana Plumb anunţa în ianuarie că Ministerul Mediului vizează schimbări în Programul "Rabla", care s-ar putea aplica maşinilor non-euro, Euro 1 şi Euro 2, printre care creşterea primei de casare de la 3.800 de lei la 1.500 de euro, dar şi acordarea reducerii contra unui singur voucher, alături de eliminarea intermediarilor.

Programul guvernamental de casare a maşinilor uzate, denumit Programul "Rabla", permite proprietarilor cu maşini mai vechi de zece ani să ducă autovehiculul la casat, primind în schimb o primă sub formă de tichet valoric. Tichetul nu este nominal şi poate fi vândut şi folosit de către "purtătorul" acestuia pentru a obţine reducerea la achiziţionarea unei maşini noi, care până în acest an a fost de 3.800 de lei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.