ACTUALITATE 29 aprilie 2013

Artificiile Pyro Events – spectacol de senzație la Zilele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1592 vizualizări

Show-ul pirotehnic de duminică seara a fost oferit comunității de firma ARCON

Focurile de artificii sunt în fiecare an vedeta zilelor orașului Sfântu Gheorghe, atrăgând cel mai mare aflux de spectatori și reușind să stârnească așteptări din ce în ce mai mari. Este o provocare să reușești să îi surprinzi și să impresionezi pe cei care de 22 de ediții vin să se bucure de momentul culminant al sărbătorii orașului, dar specialiștii în spectacole pirotehnice de la Pyro Events au reușit.

Zilele Sfantu Gheorghe 2013 artificii 04

„Eram conștienți că va trebui să surprindem, mai ales că după show-ul realizat anul trecut împreună cu trupa Omega așteptările erau mari, astfel încât am acordat multă atenție pregătirii spectacolului, alegerii temei muzicale și adaptării show-ului la o locație cu particularități interesante. Personal sunt prima oară la Zilele Sfântu Gheorghe și am fost impresionat de numărul mare de oameni care s-au adunat special pentru reprezentația noastră. Tocmai de aceea, satisfacția reușitei spectacolului de duminică seară, precum și complimentele primite de la organizatori mă bucură foarte mult. A fost o adevărată sărbătoare, la care suntem mândri că am putut contribui” a declarat Mihai Bondria, reprezentantul Pyro Events Team.

„Știam de anul trecut că avem de a face cu artiști profesioniști și show-ul din 2013 al celor de la Pyro Events a confirmat acest lucru. Suntem încântați că am putut oferi un asemenea punct culminant sărbătorii orașului”, a confirmat şi Grubisics Levente – directorul festivalului.

Pyro Events Team va reveni probabil la Sfântu Gheorghe pentru o nouă demonstrație de măiestrie în arta pirotehnică la următoarea ediție a zilelor orașului, organizatorii confirmând că vor face tot ce le stă în putință ca în 2014 focul de artificii să fie cel puțin la fel de spectaculos.

Spectacolul de artificii din acest an a fost oferit comunității prin amabilitatea unei sponsorizări realizate de firma ARCON din Sfântu Gheorghe, unul dintre partenerii tradiționali ai evenimentului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.