LIFESTYLE 21 aprilie 2013

Carolina Enache a câştigat "Cel mai important concurs de karaoke"

de Székely Emőke | 1172 vizualizări

În urma concursului organizat de Friss FM şi Observatorul de Covasna, tânăra din Sfântu Gheorghe va pleca într-un sejur de o săptămână all-inclusive la Sunny Beach

Postul de radio Friss Fm și ziarul Observatorul de Covasna au organizat sâmbătă în Clubul Backstage „Cel mai important concurs de Karaoke din Sfântu Gheorghe”. Premiul cel mare, o excursie pentru două persoane la Sunny Beach oferită de agenţia Transilvania Tourist Service, a atras în total 14 concurenți, care au dat tot ce au putut pe scenă pentru a primi laudele juriului și, desigur, premiul cel mare.

Juriu exigent

Membrii juriului au punctat nu doar calitățile vocale ale concurenților, ci și prezența scenică și modul în care cântăreții au reușit să transmită sentimente și energie celor din public. Cei cinci membri – vedeta Radio ZU Cosmin Cojocaru, colegul nostru Vlad Manolăchescu (fost DJ la Radio Loco) și specialiștii în domeniul muzicii Dancs Zsolt, Lőfi Gellért și Gáspár Álmos – s-au simțit bine la petrecere și spun că printre concurenți au fost și unii care au stârnit zâmbete, dar și voci foarte bune.

„A fost frumos”

Invitatul special al juriului, Cosmin Cojocaru, ne-a declarat după concurs că a avut parte de distracție la evenimentul nostru, adăugând că a fost impresionat de vocea Carolinei Enache, cea care a câștigat concursul. „În prealabil nu mă așteptam la nimic, de obicei nu îmi place să plănuiesc sau să merg undeva cu anumite așteptări pentru că oricum nu va fi așa cum îmi închipui. A fost un concurs bun, frumos, m-am simțit bine. Cât despre Carolina, a meritat marele premiu, și eu am votat-o pe ea ca fiind câștigătoare” – ne-a declarat Cosmin Cojocaru.

Cine e Carolina Enache

Câștigătoarea marelui premiu este elevă în clasa a XII-a la Liceul de Artă „Plugor Sándor” din Sfântu Gheorghe. Studiază canto de trei ani, și spune că va pleca în vacanță după examenul de bacalaureat. „A fost o surpriză, nu mă așteptam să câștig, mai ales că m-am înscris cu 15 minute înainte de concurs. Mă bucur enorm pentru premiu, abia aștept să plec în vacanță, dar pentru că sunt în clasa a XII-a voi merge după bacalaureat” – ne-a declarat Carolina Enache. Cât despre alegerea ei muzicală, tânăra spune că a ales două piese Nightwish pentru că acestea i se potrivesc cel mai mult.

Concurs Karaoke Backstage aprilie 2013 - 05

Concurs Karaoke Backstage aprilie 2013 - 13

Ceilalți premianți: 3 de Zsolt

Carolina a fost singura fată din finală, însă au fost și câțiva băieți cu voci excepționale. Ambarus Zsolt, cel care a câștigat locul 2, a impresionat cu două piese speciale – Frank Sinatra „My way” și Louis Armstrong „What a wonderful world”. Pe locul trei a terminat Kozma Zsolt, și tot Zsolt, de această dată Bartos, a primit premiul special al juriului. Acesta din urmă s-a simțit în largul lui pe scenă, nu a avut inhibiții, ba era pe scenă, ba la masa juriului, lucru apreciat de spectatori. Concurenții s-au simțit bine, iar cei care nu au câștigat premiul cel mare spun că vor mai încerca și altă dată.

Concurenți de nota 10

Directorul de programe al postului de radio Friss Fm, Kiss Bence, este mulțumit de concurs. Spune că a fost plăcut impresionat de concurenți, atât de cei care nu au intrat în finală, cât și de Carolina, câștigătoarea marelui premiu. „Nu îmi venea să cred cât de entuziaști au fost concurenții. Karaoke este genul în care nu vocea, nu cântatul e cel mai important aspect, iar acest lucru l-au demonstrat și concurenții de sâmbătă. Unii au o prezență scenică impresionantă, care te dă pe spate, alții imită foarte bine interpretul original al piesei, și am avut și nebuni, în cel mai pozitiv sens al cuvântului. Câștigătoarea de sâmbătă, Carolina, a ales o provocare: piesele lirice ale trupei finlandeze Nightwish prind mai greu la public, însă Carolina a reușit să transmită emoțiile acestor piese și astfel a intrat în inimile spectatorilor” – ne-a declarat Kiss Bence.

Succesul concursului de Karaoke i-a făcut pe organizatori să își dorească o altă competiţie de acest gen. Cei doi prezentatori, Kiss Bence și Eduard Sonea, și-au luat rămas bun de la publicul inimos spunând că va urma o altă confruntare a vocilor cât de curând. Așadar, dacă nu ați apucat să vă înscrieți la concursul de sâmbătă, veți mai avea ocazia să vă arătați calitățile vocale.

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.