LIFESTYLE 19 mai 2013

Casa mea, grădina mea

de Székely Emőke | 473 vizualizări

Sfântu Gheorghe va găzdui o expoziție de amenajări interioare și exterioare

Camera de Comerț și Industrie Covasna va organiza o nouă expoziție tematică, numită „Casa mea, grădina mea”. Evenimentul va avea loc în perioada 25-26 mai la Liceul „Székely Mikó”, în aceeași sală în care a fost organizat și târgul de nunți.

„Această expoziție, care este totodată și un târg, este continuarea acelui proces pe care l-am început anul trecut, când ne-am propus să organizăm cât mai multe evenimente tematice pentru întreprinzătorii din județ. Casa mea, grădina mea este o oportunitate pentru firmele din domeniul amenajărilor interioare și exterioare de a-și prezenta produsele și serviciile. Așteptăm o paletă largă de firme, de la constructori, arhitecți la specialiști în grădinărit sau amenajări interioare” – a declarat președintele CCI, Édler András.

Acesta a precizat că deocamdată s-au înscris 15 firme, și sunt și unele domenii care lipsesc de la târg. Édler spune că deocamdată nu s-a înscris nimeni care se ocupă de fabricarea mobilierului de grădină, deși asemenea produse sunt la căutare.

Târgul se va adresa și acelor persoane care acum se gândesc să își construiască o casă. Acestea vor avea ocazia de a sta de vorbă cu arhitecți, executanți, dar pot de asemenea participa la seminariile organizate sâmbătă, pe diferite teme. „Reprezentantul IPJ Covasna, Toth Sigismund, va vorbi despre modalitățile de protecție a locuințelor împotriva hoților, arhitectul Vargha Szabolcs va ține un seminar despre casele pasive. Lőrincz Attila va face o incursiune în metodele de grădinărit, iar Ertsey Attila va vorbi despre casa autonomă, care este la mare modă în ultima perioadă” – a declarat organizatoarea Bodor Tünde.

Cei de la CCI așteaptă în continuare înscrieri de la firmele interesate, numărul maxim de comercianți fiind de 30, așadar mai sunt destule locuri. De asemenea, reprezentanții Camerei speră ca și acest târg să atragă cât mai mulți vizitatori. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe data de 25 mai la ora 10, iar intrarea este liberă.

Casa, gradina

Distribuie articolul:  
|

LIFESTYLE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.