ACTUALITATE 14 mai 2013

Expoziţie de amenajări interioare şi exterioare: Casa mea, grădina mea – în sala de conferinţe a Liceului Székely Mikó

de Covasna Media | 739 vizualizări

Oricând se poate mai bine, mai mult, mai eficient! – susţine Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Covasna.

După mai multe evenimente cu feedback pozitiv, ca şi Conferinţa despre construcţiile sustenabile, respectiv Târgul de nuntă, în 25-26 mai Camera de Comerţ şi Industrie oferă posibilitatea prezentării produselor firmelor care contribuie la amenajarea unei locuinţe sau grădini.

Locuinţa şi grădina concepută ca o externalizare a personalităţii, o extindere a individului, au un rol hotărâtor şi asupra celorlalte priorităţi din viaţă, ca lucrul sau familia.

Firmele pot dovedi eficienţa, dovada competitivităţii şi calităţii serviciilor chiar din momentul naşterii ideii unui cămin, de la planificare până la ultimele finisaje. Pot intra în contact direct cu potenţialii cumpărători şi dezvolta relaţiile de afaceri. În primul rând acesta este scopul acestui eveniment organizat în interesul afacerilor covăsnene, dar nu sunt excluşi nici cei din zone mai îndepărtate. Pe de altă parte, vizitatorii pot conta pe informaţii utile şi estetica expoziţiei.

Pentru că  dorim ca expoziţia să se bucure de un interes sporit, experţii diferitelor domenii vor prezenta concomitent prelegeri: despre securitatea casei, despre amenajarea grădinii cu forţe proprii, casa pasivă, respectiv construcţiile sustenabile, casele din baloţi de paie şi din pământ.

Cei interesaţi să participe ca expozant sunt aşteptaţi la sediul Camerei (str. Oltului nr. 17) până în data de 20 mai, sau se pot interesa la numărul de telefon 0755085843, persoana de contact Bodor Tünde. Membrii organizaţiei se bucură de o reducere de 10%.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.