ACTUALITATE 17 iunie 2013

Consiliul Local Moacșa riscă să fie dizolvat

de Covasna Media | 483 vizualizări

Şedinţa din 2 iulie este hotărâtoare pentru soarta CL Moacşa

Pentru a treia oară consecutiv, Consiliul Local Moacșa nu a putut supune la vot proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi din cauza lipsei de cvorum. În luna aprilie, trei consilieri UDMR au demisionat, iar aceștia nu au fost nici până acum înlocuiți pentru că nu are cine să voteze proiectul de hotărâre cu privire la numirea în funcție a noilor consilieri.

Această numire ar fi trebuit să aibă loc vineri, însă au lipsit trei consilieri, așadar ședința a fost amânată până pe 2 iulie din lipsă de cvorum. La ședința Consiliului Local de vineri a participat și consilierul județean Dezső Csongor Attila, care a declarat că CJ privește cu îngrijorare situația de la Moacșa. „Dacă nici în cadrul ședinței din data de 2 iulie consilierii locali nu vor ajunge la un numitor comun, CL va fi dizolvat, și până la alegerea unor noi consilieri hotărârile vor fi luate de primar” – a declarat Dezső Csongor Attila.

Primarul comunei, Bács Benke László, spune că situația de la CL își pune amprenta pe viața comunității locale. „Dacă nici la următoarea ședință nu vor veni consilierii, s-ar putea să nu se mai țină nici Galopiada Secuiască, pentru că evenimentul organizat de Consiliul Județean are nevoie de o hotărâre a CL Moacșa, pentru că locația evenimentului programat pentru 13-14 iulie este pe teritoriul comunei Moacșa” – spune primarul Bács Benke László.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.