ACTUALITATE 4 iulie 2013

Ștrandul de la Baraolt se va deschide săptămâna viitoare

de Székely Emőke | 487 vizualizări

După nenumărate amânări, se pare că săptămâna viitoare ștrandul de la Baraolt va fi în sfârșit deschis. La ultima ședință a Consiliului Local Baraolt aleșii locali au votat proiectul de hotărâre cu privire la regulamentul de funcționare a ștrandului, astfel acest obstacol a fost trecut.

„Săptămâna viitoare sigur va fi deschis ștrandul. Proiectul de hotărâre a trecut, apoi am avut un alt mic obstacol, trebuia să găsim un om care să supravegheze ștrandul pentru că în unele zone bazinul este mai adânc de 1,8 metri, și pentru a preveni eventualele accidente am crezut de cuviință să avem un om care să supravegheze vizitatorii” – ne-a declarat primarul Lázár-Kiss Barna.

Acesta a precizat că au comandat deja biletele de intrare, acestea vor costa 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.

Reabilitarea și modernizarea ștrandului de la Baraolt s-a încheiat la sfârșitul anului 2011, însă conducerea de atunci a orașului nu a vrut să îl preia. Pe atunci se spunea că reabilitarea efectuată prin programul „Drumul apelor minerale” a costat 650.000 de euro.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.