ACTUALITATE 31 iulie 2013

Accident la Dalnic

de Covasna Media | 500 vizualizări

Un bărbat a condus fără permis un tractor, a provocat un accident și a fugit

Marți în jurul orei 16 un cetățean din Dalnic a provocat un accident de circulație cu un tractor. Polițiștii au constatat că acesta a condus tractorul fără a avea permis de conducere, din direcţia localităţii Dalnic către DN 11 şi a acroşat lateral un autoturism care circula regulamentar pe sensul opus.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două autovehicule implicate, iar tractoristul de ocazie a părăsit locul accidentului. Totodată, din verificările efectuate de către poliţişti rezultă faptul că tractorul implicat în eveniment figurează în evidenţe ca aparţinând unui alt bărbat.

„În cauză cercetările sunt continuate faţă de conducătorul tractorului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, iar faţă de proprietarul tractorului, pentru săvârşirea infracţiunii de încredinţare cu ştiinţă a unui autovehicul pentru conducere pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere” – se arată într-un comunicat emis de IPJ Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.