SOCIAL 8 iulie 2013

Autoliv creează 1.000 de noi locuri de muncă în Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 3791 vizualizări

Compania suedeză a lansat o nouă campanie de colectare a CV-urilor potențialilor angajați

Compania suedeză, lider mondial în industria de automotive, continuă să investească în județul Covasna și se pregătește să atragă noi angajați. Luna iulie a acestui an marchează o nouă etapă de dezvoltare în istoria AUTOLIV Sfântu Gheorghe. După un start-up remarcabil cu peste 1.000 de noi colegi atrași și pregătiți pentru o nouă carieră, divizia de volane AUTOLIV de la Sfântu Gheorghe se pregătește de un nou val de angajări masive și mărirea capacității de producție.

„Feedback-urile foarte bune primite de la conducerea grupului, dar și de la clienți, au confirmat munca de calitate pe care o efectuează colegii noștri din Sfântu Gheorghe și, urmare și a solicitărilor de pe piață, divizia de la Sfântu Gheorghe se va extinde. Ne pregătim să angajăm alți 1.000 de oameni până la sfârșitul anului. În acest sens lansăm o nouă campanie de colectare a CV-urilor potențialilor angajați, redeschidem centrul de recrutare din centrul orașului Sfântu Gheorghe pe strada 1 Decembrie 1918 nr.65,  activăm puternic echipa de resurse umane și ne pregătim să găsim noi membri pentru echipa noastră”, declară Ionel Fierbințeanu – Country Manager Autoliv România.

Pachet amplu de beneficii pentru viitorii angajați

Cele mai multe posturi pentru care AUTOLIV va face angajări sunt de operator în producție, cărora li se adaugă tehnicieni de mentenanță, controlori de calitate etc. Compania suedeză promite stabilitate și respect, condiții de lucru excelente, suport pentru integrarea în companie, școlarizare și activități de dezvoltare, seriozitate și respectarea angajamentelor, un loc de muncă sigur.

AUTOLIV oferă viitorilor angajați un pachet salarial motivant, bonusuri de productivitate și calitate, masă de prânz asigurată, transport gratuit și bonuri de masă după 3 luni de activitate.

Angajatorii susțin că așteaptă de la viitorii lor colegi în primul rând flexibilitate și responsabilitate, disponibilitate de a lucra în schimburi și atenție la detalii. Pentru angajare constituie un avantaj, dar nu este o condiție obligatorie, experiența anterioară în producție.

AUTOLIV îi așteaptă pe cei interesați cu un CV la centrul de recrutare din Sfântu Gheorghe, strada 1 Decembrie 1918, nr.65, acolo unde cei doritori vor putea primi și mai multe detalii despre job-ul pentru care aplică.

Grupul AUTOLIV este lider mondial în producția de sisteme de siguranță auto: airbag-uri, centuri de siguranță, volane etc.  Portofoliul de clienți Autoliv este format de cei mai importanți producători de automobile din lume: Mercedes, Audi, Volkswagen, BMW, Ford, Jaguar, Land Rover, Skoda, Renault etc. Compania are la nivel mondial un număr de peste 50.000 de angajați care contribuie la viziunea și scopul AUTOLIV, de a reduce accidentele de circulație, rănirile și decesele provocate de acestea. În fiecare an, produsele AUTOLIV salvează peste 25.000 de vieți.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 9

Adaugă comentariu
Marinca Leonard, 14 august 2016
Am inteles ca se deschide si la Mioveni AG .Unde pot depune CV ?
deleanu ionut, 13 mai 2016
Buna ziua ma numesc Deleanu ionut sunt din bacel jud Covasna si am 21 de ani ..Eu am mai lucrat la autoliv 1 an si 5 luni si acum as Dori sa ma intorc VA multumesc
Papuc Nicoleta, 11 august 2015
Vreau să lucrez la autoliv Brașov ca eu sunt din râșnov dacă eram mai aproape de sf gheorge era mult mai bn
olaru elena alexandra, 27 februarie 2014
vreau sa lucrez la autoliv,si sotul
, 14 noiembrie 2013
http://www.covasnamedia.ro/autoliv.html
coznean viorel, 14 noiembrie 2013
imi doresc sa lucrez la autoliv
, 1 august 2013
Permanent până la sfârşitul anului!
Blaga Andreea, 1 august 2013
Pana cand se depun CV-urile? Multumesc!
ion, 5 iulie 2013
insfarsit o veste buna din jud covasna , dar ce va face udmr daca va trebui sa vina din judetele invecinate pt a acoperi necesarul fortei de munca .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.