ACTUALITATE 2 septembrie 2013

Accidente rutiere pe şoselele din județ

de Székely Emőke | 539 vizualizări

Mai multe accidente de circulație au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute pe șoselele din județul Covasna, iar două dintre ele au avut urmări grave, o femeie din Turia și un bărbat din Sfântu Gheorghe fiind răniți grav.

Vineri, în jurul orei 13:00,poliţiştii rutieri din Târgu Secuiesc au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că în localitatea Turia s-a  produs un accident de circulaţie cu victime.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că un șofer din Bixad, în timp ce conducea o autospecială destinată colectării şi transportului deşeurilor menajere pe Drumul Judeţean 113 pe sensul opus de circulaţie, a acroşat şi accidentat grav o persoană care se deplasa în acelaşi sens de mers, în calitate de pieton. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Municipal din Târgu Secuiesc.

Duminică seara un taximetrist și un motociclist au fost implicați într-un alt accident grav. Poliţiştii au stabilit că șoferul de taxi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Rozelor, când a ajuns la intersecţia cu strada Salcâmilor a pătruns în aceasta fără a respecta semnificaţia indicatorului de cedare a trecerii şi a intrat în coliziune cu o motocicletă care circula regulamentar pe drumul cu prioritate. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului motociclului care a fost transportat la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe.

Tot duminică, în jurul orei 21:50, un alt accident grav de circulaţie s-a produs pe raza comunei Mereni.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că un localnic, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 114 din direcţia localităţii Sânzieni spre comuna Lemnia, a acroşat o persoană care circula pe partea carosabilă, în calitate de pieton.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal din Târgu Secuiesc şi, ulterior, transferat la Spitalul Judeţean Braşov.

Duminică s-a produs un accident și la Brețcu, un șofer nu a fost atent la drum și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț. În urma accidentului o persoană a fost rănită ușor.

Polițiștii continuă cercetările în cazurile menționate mai sus pentru a vedea exact împrejurările evenimentelor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.