ACTUALITATE 8 septembrie 2013

Absolvenții, invitați la Bursa Locurilor de Muncă

de Monica Vrânceanu | 450 vizualizări

Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă (AJOFM) Covasna organizează la finele acestei luni Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți.

Reprezentanții AJOFM Covasna au declarat că Bursa va avea loc pe 27 septembrie, la Extensia din Sfântu Gheorghe a Universității Babeș Bolyai Cluj Napoca, iar aici sunt așteptați atât absolvenții de liceu cât și cei ai studiilor superioare.

Bursa va începe la ora 9 cu primirea agenților economici și a invitaților, urmând o informare a acestora cu privire la serviciile oferite de Agenție. Desfășurarea efectivă a Bursei va fi între orele 9,30 și 13.

La începutul acestei veri au intrat în evidențele AJOFM Covasna peste 1.000 de absolvenți, ceea ce a determninat creșterea șomajului la peste 7% în luna iulie.

Ultima Bursă organizată de AJOFM Covasna a avut loc pe 23 august și s-a numit Bursa serviciilor pentru Clienţi şi Parteneri. Deși la aceasta au participat 120 de persoane, numai două au reușit să se angajeze, pe de-o parte din cauza ofertelor de muncă limitate și a salariilor mici, pe de altă parte din cauza lipsei de experiență a celor aflați în căutarea unui loc de muncă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.