ACTUALITATE 9 octombrie 2013

Se caută logo pentru Capitala Culturală Europeană

de Monica Vrânceanu | 1502 vizualizări

Câștigătorul concursului va primi 4.500 de lei

Autoritățile locale din Sfântu Gheorghe au prelungit termenul limită al concursului pentru crearea și desemnarea logoului destinat programului Terra Siculorum 2021 – Capitala Culturală Europeană.

Reprezentanții Biroului de Comunicare al Primăriei au declarat că așteaptă cât mai multe propuneri de logouri, fiind necesar de știut că un participant poate trimite mai multe astfel de logouri, plus că nu se percepe nicio taxă de participare.

Cu toate acestea, organizatorii competiției au precizat că elementele logo-urilor trebuie să se adreseze atât zonei noastre cât și Europei. Astfel, motivul central al logourilor trebuie să fie gândirea colectivă în comunitate și în regiune. Sfântu Gheorghe dorește să obțină titulatura de Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Aplicaţiile pentru Capitala Culturală Europeană se depun în 2015, iar oraşul sau zona câştigătoare a titlului va primi 1,5 milioane de euro pentru derularea programelor culturale.

Un aspect interesant este acela că logoul câștigător va fi premiat în bani, astfel că realizatorul său va primi un pemiu de 4.500 de lei.

Termenul limită pentru trimiterea lucrărilor este 18 octombrie 2013, ora 23:59, iar pe 25 noiembrie se vor publica logourile alese de un juriu de specialitate. După aceea, până în 9 decembrie va avea loc votul publicului, urmând ca anunțarea câștigătorului să se facă pe 10 decembrie. Regulamentul concursului se poate descărca de pe pagina de internet www.sic21.ro, funcțională în limbile română, maghiară și engleză.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.