ACTUALITATE 30 octombrie 2013

Acţiuni desfăşurate de poliţiştii covăsneni

de Covasna Media | 349 vizualizări

În data de 29 octombrie, efective de poliţişti din cadrul Poliţiei Întorsura Buzăului au desfăşurat o acţiune în Piaţa Agro-Industrială, dar şi în Târgul de animale din oraş, în scopul combaterii faptelor de comerţ ilicit.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale ca urmare a constatării unor abateri în domeniul comerţului, dar şi câte o sancţiune contravenţională pentru încălcări ale normelor legale în domeniul convieţuirii sociale şi la regimul circulaţiei pe drumurile publice, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 1.660 de lei.

***

Tot marţi, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Întorsura Buzăului, împreună cu poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Întorsura Buzăului, au efectuat o acţiune pe linia respectării legislaţiei rutiere, în scopul prevenirii accidentelor de circulaţie pe raza de competenţă.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale în valoare  totală de 2.100 de lei, ca urmare a constatării unor abateri în trafic.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Ag. Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.