ACTUALITATE 1 octombrie 2013

Bugetul a fost rectificat la Sfântu Gheorghe

de Monica Vrânceanu | 558 vizualizări

Consiliul Local (CL) Sfântu Gheorghe a rectificat bugetul municipiului în ultima sa ședință, aducând un plus de sume unor obiective care necesitau acest lucru. Astfel, consilierii au aprobat, la solicitarea conducerii Poliţiei Locale, obiectivul de investiție „Sisteme de supraveghere în oraș”, cu o suplimentare de 13.500 de lei, iar Învățământului i s-au repartizat 178.390 de lei, bani care vor fi împărţiţi pe unități de învățământ pentru plata acelor cheltuieli care nu sunt finanțate din costul standard per elev/preșcolar (obiecte de inventar, deplasări, protecția muncii, cărți, materiale sanitare, cheltuieli curente).

Cotizația anuală a municipiului în Asociația „Clubul Sportiv SEPSI-SIC” a fost majorată de la 400.000 de lei la 550.000 de lei, iar bugetul Teatrului „Tamási Áron” a fost suplimentat cu 250.000 de lei. O rectificare de buget cu suplimentarea unei sume de 50.000 de lei s-a asigurat și pentru Teatrul „Andrei Mureșanu”, căruia i s-a promis acest lucru încă de la începutul anului.

La capitolul Investiții, consilierii locali au direcționat 278.600 de lei pentru lucrările care mai sunt necesare în reabilitarea Ștrandului și 23.000 de lei pentru extinderea sistemului de acces la Pârta de schi de la Șugaș Băi. Pentru repararea și întreținerea drumurilor și trotuarelor, care vor fi tot mai afectate odată cu răcirea vremii, s-au alocat 400.000 de lei de la bugetul local.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.