ACTUALITATE 3 noiembrie 2013

Drept la replică

de Covasna Media | 1375 vizualizări

Subscrisa Uniunea Naţionala a Barourilor din Romania 2004, reprezentata de av. Nimerincu Viorel, in calitate de Preşedinte, cu domiciliul ales pentru comunicare, la aparatorul ales av. Hasasiu Steluta Maria, cunoscind prevederile art. 206 Cod Penal- calomnia, va învederam urmatoarele:

In data de 29.10.2013, ati publicat in ziarul d-voastra, un articol despre avocatul Statulescu Cristinel, membru al uniunii noastre, inscris in Baroul Bucureşti, care a intrat in greva foamei pe durata nedeterminata, in fata Tribunalului din Sf. Gheorghe.

In respectivul articol, desi avocatul nostru a făcut afirmaţii care pot fi dovedite cu probe, purtătorul de cuvint al Judecătoriei Sf. Gheorghe, Judecătorul BALAN LAURENTIU-MIHAI, recunoaşte ca nu i se permite avocatului Statulescu Cristinel sa-si exercite profesia de avocat si face afirmaţia mincinoasa, ca acesta nu este avocat si nu figureaza in "tabelul de avocaţi" al niciunui barou din tara, care face parte din Uniunea Naţionala a Barourilor din Romania, potrivit Legii 51/1995 modificata, insa fara sa argumenteze cu invocarea unor temeiuri de drept si fara sa menţioneze jurisprudenta uniunii noastre si cele 9 Decizii ale Înaltei Curţi de Casaţie si Justitie, care au putere de lege.

In jurisprudenta noastra, 1149 de magistrati (407 procurori si 742 judecători) au pronuntat 407 solutii de netrimitere in judecata, confirmate de 344 instante judecătoreşti (742 judecători) cu 29 de hotariri judecătoreşti de achitare, se afirma ca avocaţii noştri, deţin documentele care-i autorizeaza sa exercite profesia de avocat, spre deosebire de Barourile tradiţionale, din care face parte Dl Calinic, care s-au desfiintat prin Legea nr. 3/1948 si nu s-au infiintat nici pina in acest moment si nu deţin documente de infiintare.

Avocatul Statulescu Cristinel, poate fi găsit in Tabloul avocaţilor, pe www.unbr-legal.ro si îndeplineşte condiţiile prev. de art. 1, alin. 2, din Legea 51/1995, modificata.

Decanul Baroului Covasna, av.CALINIC SABIN, si-a permis sa afirme, ca avocatul nostru nu este "avocat infractor" ci doar "infractor" si a făcut afirmaţia ca poarta roba pe nedrept, motiv pentru care, deoarece avem marca înregistrata la O.S.I.M, sub nr. M2004/002507 din data de 29.04.2004, a robei si doar avocaţii noştri au dreptul sa o poarte, sa prezinte documentele care atesta ca dinsul si avocaţii UNBR-ului din care face parte, au dreptul sa poarte roba.

D-l CALINIC SABIN, sa prezinte presei, documentele care atesta ca avocatul nostru Statulescu Cristinel, a fost condamnat irevocabil pentru savirsirea vreunei fapte penale si ca este infractor.

D-l CALINIC SABIN, se bazeaza pe statutul de Decan al Baroului si consilier judeţean, precum si de rudenia dintre avocaţii, judecătorii si procurorii judeţului si exercita presiuni asupra institutiilor, ca avocatul Statulescu Cristinel, sa fie cercetat penal si găsit vinovat, pentru a-l descuraja sa mai profeseze.

D-l CALINIC SABIN, este coleg de Consiliu judeţean, cu D-na RODICA PARVAN, mama subcomisarului PARVAN BOGDAN, care il cerceteaza si hartuieste pe avocatul nostru Statulescu Cristinel.

Toţi cei menţionaţi de avocatul STATULESCU CRISTINEL, pe banner-ul care il afiseaza la locul de protest, precum si alţii, respectiv Judecătorii GHITA ANA MARIA, CHIPER JENICA, BARTHA KINGA AGOTA, Procurorul ALDEA ADRIAN, Poliţiştii, subcomisar PARVAN BOGDAN, comisar sef COTARCEA LIVIU, precum si Decanul Baroului ilegal si desfiinţat Covasna, CALINIC SABIN, i-au incalcat in mod repetat dreptul de as exercita profesia de avocat, dreptul de a avea o viata normala si de as creste copilul, deziderat al oricărui cetatean cinstit din romania.

Solicitam, ca acest drept la replica, sa fie publicat întocmai, fara niciun fel de cenzura.

Uniunea Naţionala a Barourilor din Romania

Prin aparator ales, av. HASASIU STELUTA MARIA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
lili, 4 noiembrie 2013
Vai de justitia voastra !! Pai, ce sa mai asteptam daca voi va tineti de asemenea matrapazlacuri ordinare si inadmisibile?! O "justitie" dreapta in Romania ?! Niciodata !!!
Kviatkovski, 4 noiembrie 2013
Corect si la subiect. Cum am mai spus si in comentariul trecut ,tind sa-i dau dreptate d-lui Statulescu.Va veni oare timpul ca sa desfiintam aceasta castra romana din cadrul Baroului de avocati Sf citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.