ACTUALITATE 13 noiembrie 2013

CCI Covasna organizează o conferință de IT și Telecom

de Székely Emőke | 634 vizualizări

Cu această ocazie va avea loc şi un concurs pentru studenţi

Înființată în luna septembrie, secția de IT și Telecom din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Covasna va organiza în perioada 19-20 decembrie o conferință pe tema IT și telecomunicații.

Președintele secției, Bihari Béla, spune că scopul este acela ca firmele din acest domeniu, studenții, cadrele universitare și liber profesioniștii să se cunoască mai bine și să aibă informații pe care le pot apoi folosi în vederea dezvoltării unor colaborări.

Conferința va avea loc la Centrul de Studii Europene de la Arcuș, iar în cele două zile vor avea loc seminarii și workshop-uri pe diferite teme de hardware și software, precum și telecomunicații.

„Ne-am propus să atragem studenții la această conferință, motiv pentru care lansăm și un concurs pentru ei. Pe pagina de web a Camerei de Comerț și Industrie Covasna pot aplica cu câte un proiect, o lucrare de licență sau altă idee pe care o au, iar cele mai bune lucrări vor fi prezentate și dezbătute în cadrul conferinței. Facem acest lucru pentru că de multe ori se întâmplă ca un programator, un informatician să aibă o idee bună, care rămâne la stadiul de idee” – a declarat Bihari Béla.

La conferința din decembrie și-au anunțat deja prezența în jur de 40 de specialiști care, pe lângă dezbaterile propriu-zise, vor lua parte și la o degustare de palincă, dar și la o prezentare de modă în domeniul ținutei business.

Taxa de participare la conferință este de 230 de lei, iar studenții beneficiază de o reducere de 90%.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.