ACTUALITATE 27 noiembrie 2013

Polițist agresat la Boroșneu Mare

de Covasna Media | 1032 vizualizări

Un bărbat din Boroșneu Mare a ajuns în arestul Poliției după ce a atacat un polițist din localitate, căruia i-a tăiat uniforma. Totul s-a întâmplat marți seara, când bărbatul, după ce s-a cinstit, a provocat un scandal în barul din localitate. Polițistul a intervenit să potolească spiritele, iar după ce l-a scos pe scandalagiu din local, acesta a scos un cuțit din buzunar și a tăiat uniforma omului legii.

„Numitul M.B., fiind în stare avansată de ebrietate, a provocat scandal într-un bar din localitate, fiind solicitată intervenția Poliţiei pentru aplanarea conflictului. După îndepărtarea agresorului din bar, pe drumul public din fața barului, numitul M. B. a scos un cuțit din buzunar, cu care l-a atacat pe poliţistul care a intervenit în vederea aplanării conflictului, tăindu-i mâneca stângă a uniformei de poliție și rupându-i un element reflectorizant corespondent aceleiași mâneci a articolului vestimentar. În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și portul ilegal al cuțitului” – a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ, Tóth Sigismund.

Scandalagiul din Boroşneu Mare a fost reținut pe o perioadă de 24 ore, în baza ordonanței de reținere emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe, iar miercuri a fost prezentat Judecătoriei Sfântu Gheorghe, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 28 noiembrie 2013
Cu cutitul la brau.... c-asa-i in Tinut....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.