ACTUALITATE 2 decembrie 2013

Serviciul de Ajutor Maltez se gândește și în acest an la cei nevoiași

de Székely Emőke | 334 vizualizări

La fel ca în anii trecuți, în perioada sărbătorilor de iarnă voluntarii Serviciului de Ajutor Maltez sunt alături de bătrâni, orfani și familii sărace, pe care îi vor ajuta cu ceai, cadouri și sarmale.

Acțiunile de caritate vor începe de Sfântul Nicolae, când Moșul îi va vizita pe copiii internați la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean, și pentru ca atmosfera să fie cu adevărat de sărbătoare, iar micii pacienți să uite de greutăți, tinerii voluntari vor duce în dar și cântece de sezon. Vor urma alte acțiuni care vizează bolnavii, bătrânii și familiile sărmane din oraș.

„Sunt voluntar de 12 ani, și de fiecare dată este o mare bucurie să văd zâmbetul pe fața celor care altfel poate nu ar zâmbi de sărbători. Vom pregăti diferite programe de Crăciun, iar în curtea Parohiei Romano Catolice Krisztus Király vom împărți sarmale și ceai cald celor care altfel poate nu ar putea mânca bunătăți de sărbători” – a declarat reprezentantul Serviciului de Ajutor Maltez, Székely Róbert.

Pentru bătrâni, voluntarii pregătesc un program de Crăciun, ce va fi prezentat pe 13 decembrie la Casa de Cultură „Kónya Ádám”, când Moșul va aduce cadouri și celor trecuți de prima tinerețe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.